Păi decât să mă chinui să cresc vizitele pe blog (asta ar însemna să mă apuc să vânez trenduri, keywords tari etc) mai bine fac un site în limba engleză .. şi îi cresc lui nr. de vizitatori.. că doar pe engleză eşti plătit mai bine
Păi decât să mă chinui să cresc vizitele pe blog (asta ar însemna să mă apuc să vânez trenduri, keywords tari etc) mai bine fac un site în limba engleză .. şi îi cresc lui nr. de vizitatori.. că doar pe engleză eşti plătit mai bine
Eu vorbeam evident de site-uri in limba engleza. Si pe .com exista domenii prost platite, stai linistit(a). Doar ca acolo ai sansa sa atragi de o gramada de ori mai multi oameni si poti face din putinul ala de o gramada de ori mai mult decat in .ro.
make money online mi se pare cea mai buna nisa, pentru ca poti sa aduci o groaza de trafic si se plateste relativ bine- toti vor bani online nu?
Din experienta proprie pentru nisa asta:
Media pe click este de 45 centi
Valoare minima - 30 centi
Valoare maxima- 80 centi
din punctul meu de vedere sunt multe domenii in care payoutul e bun, numai ca majoritatea se confrunta cu cea mai mare problema si anume trafficul; cu toti stim sau adica o parte ca sunt bine platite reclamele legate de tehnologie, asigurari, imobiliare, sanatate etc. insa vestea sa dus asa repede, ca aceste domenii sunt bine platite, incat acum in momentul actual e greu sa mai iei vreo bucatica din tort, sau gresesc???
Eu am o incercare pe subiectul software review, downloads, si reclamele imagine merg f bine. Adica variaza usor in jurul la 1$/click, ceea ce dupa parerea mea este super ok. Evident, nu este castigul mare deoarece inca nu am inceput sa promovez puternic site-ul, sunt clickuri doar din ce vin asa, intamplator pe site. Site-ul este engleza, .net.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Super, $1 pe click e ft bine. Cam asa iau si eu la exercise machines. In plus, la domeniile astea unde sunt ads la produse am observat ca tinde lumea sa dea click mai des, pentru ca apar rezultate relevante.
Evident ca un site in eng produce click-uri mai valoroase. Totusi exista si posibilitatea de a folosi programe afiliate (pay per lead, per sale), in unele cazuri sunt mai bune decat adsense, sau se completeaza.
Eu am 4 site-uri .com cu PPC intre .20$ si 1 $.Dar primesc clickuri pe ele doar cat timp platesc si campania Adwords.Cum o las moale cu trimisul banilor la Adwords......cum o lasa si ei moale cu Adsensul.
Intrucat sunt incepator cam dau gres cu SEO......fara adwords abia daca am intre 30-80 VU pe zi.
Paginile sunt toate in engleza.Forex,Auto,Ebooks,Banci(.eu)
Oare cum pot creste si eu la 200-300 VU?
E permisa postarea url-urilor mele aici in forum?
Salutari![]()
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)