Am si eu o nedumerire, de fapt, doua:
1. S-a tot vorbit de noile coduri Adsense, ca se pot seta direct din cont, fara a mai fi nevoit sa schimbi peste tot in pagini.
S-a schimbat ceva ? Eu nu gasesc asa ceva la mine in cont.
2. Am primit un email oficial de la Google:
Facilităţi AdSense noi şi îmbunătăţite
Alegeţi-vă agenţii de publicitate cu Referrals 2.0
Toţi editorii pot profita acum de cea mai nouă îmbunătăţire în programul nostru de recomandări: anunţuri cu cost-pe-acţiune de la agenţii din baza noastră de date AdWords. În afară de a recomanda utilizatorilor dvs. produsele noastre Google, puteţi alege din multele produse şi servicii excelente oferite de agenţii noştri de publicitate. Puteţi acorda conţinutul site-ului cu interesele utilizatorilor selectând anunţurile precise care doriţi să apară pe pagina dvs. Mai mult decât atât, puteţi plasa până la trei anunţuri de recomandări pe pagina dvs., pe lângă unităţile de anunţ standard AdSense pentru conţinut
![]()
Eu nu am gasit nimic in contul meu din ce scriu ei. La voi apare asa ceva ?
Subliniez si bolduiesc: contul este creat initial pentru site in limba romana si stau sa ma gandesc daca nu sunt facilitati care sunt activate doar pe conturile mai vechi, in engleza. Si daca ar fi asa, de ce mi-au trrimis e-mailul acesta, si in romana pe deasupra.
Am cautat pe forum daca s-a mai discutat aste, dar nu am gasit. Sper sa nu fi omis vreun link.