du-te in My Account -> Payment History, trebuie sa ai ceva de genu May 26 Payment issued - details apasa pe details si scrie pe ceva MTCN-ul, adresa si suma fixa
du-te in My Account -> Payment History, trebuie sa ai ceva de genu May 26 Payment issued - details apasa pe details si scrie pe ceva MTCN-ul, adresa si suma fixa
Un mic sfat de la un om patzit: nu lasa bani in contul de adsense de la o luna la alta! Se poate intampla ceva neprevazut si ramai cu buza umflata (ma refer la suspendarea contului)... vb aia: ce-i in mana, nu-i minciuna
Edit: uitasem sa precizez ca paguba inregistrata a fost cu 3 zerouri![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Azi ma duc si eu sa imi ridic primii bani prin WU. Ma duc inarmata cu absolut toate datele posibile(sum,a adresa google, mtcn, etc), si sper sa nu am probleme. Oricum, intentionez sa merg intr-un loc cu cel putin 3 sedii diferite de WU, just in case. O sa va povestesc cum au decurs lucrurile, in caz ca sunt si alte persoane de Iasi care vor sa stie care banca e mai ok .
in mod normal lucrurile ar trebui sa decurga bine la orice banca te-ai duce mai ales intr-un oras mare precum Iasi
:)
Eu am murit de ras la Raif. cand respectiva nu stia ce e aia Google, ca nu auzise de asa ceva. "E firma?"
Dupa ce am lamurit-o ma intreaba: "Dar tara nu ai trecut-o?"
De fapt, era trecuta adresa, cu tot cu tara. ceva gen ... CA, USA.
Cum sa nu stii ce e aia USA?
Am stat la ghiseu cam 30 min pana s-a prins ea care e "smecheria"![]()
La Banca Transilvania, in Bercenitotul a fost foarte normal, inca de cand am primit prima plata.
P.S. Luna asta mi-a fost eliberata plata pe mai inca de pe 23 iunie... si la voi a fost la fel de devreme?
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
la mine n-au fost probleme, ma rog eu am fost la transilvania. nu a trebuit sa completez nici un formular pt ca suma a fost relativ mica. doamna de la ghiseu a ramas mirata si m-a intrebat: "de la google primiti bani? wow!"Postat în original de Federals
totul a decurs super bine in mai putin de 10 minute eram deja cu banii in portofel![]()
keep dreaming...
Si eu am patit faza cu tara din SUA. Zicea casiera "Bine, bine, din SUA primiti dar din ce tara din SUA". Nu "stat", "tara". I-am zis california si a zis ca asa sa trec de acum incolo.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Am fost la Banca Romaneasca - vizavi de BCR in Iasi- si totul a decurs foarte normal. M-a intrebat daca stiu codul ala de 10 cifre, i l-am zis, i-am dat buletinul, i-am zis suma exacta - in dolari-, i-am zis numele si adresa expeditorului si mi-a spus ca e totul ok. Am preferat sa incasez lei, asa ca am schimbat dolarii la cursul zilei . Au fost primii mei bani reali din online si am fost foarte incantata .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)