bani...de la google?sau bani in general ?
eu am primit odata,prin WU dar nu mai stiu exact cum am procedat![]()
bani...de la google?sau bani in general ?
eu am primit odata,prin WU dar nu mai stiu exact cum am procedat![]()
Cristi_XP nimeni nu a primit deocamdata plata banilor de la google prin WU
eu am primit bani prin WU (in general)
m-am dus la posta ca la banca era inchis:
am completat un formular cu datele mele si datele expeditorului, apoi un numar al tranzactiei (nu mai stiu cum ii zice dar are un nume special), suma EXACTA care a fost expediata, data, semnatura etc. (generalitati)
apoi predai formularul impreuna cu buletinul fata/baiatului care e acolo la ghiseu verifica toate alea si daca totul e ok te intreaba daca vrei banii in lei in euro in usd (cum preferi tu) si apoi iti da copie de la formularul completat si la revedere, fiecare isi vede de treaba in continuare.
ps: nu stiu comisioanele de schimb valutar pe care le practica posta in cazurile WU.
si comisionul pentru plata prin western (care in mod normal este cam 25EURO/tranzactie) cine o plateste ? nu mai bine asteptam un pic ?
Cand vad astfel de afirmatii dupa mai bine de 100 de interventii pe acest thread nu pot sa ma intreb : "oare unii este analfabet" ? Ca sa il parafrazez pe Lenin spun si eu : invatati, invatati, invatati... sa cautati pe acest forum si cititi ce s-a mai scris, nu dati cu batul in balta...
... sau daca va place asa va pot pune la dispozitie o inregistrere a convorbirii pe care am avut-o cu staff-ul regional Google si unde se spune ca la fiecare 100 de USD trimisi de ei via WU noi trebuie sa platim 250 de USD daca vrem sa ne ridicam banii...![]()
Lasa mai omul sa faca 10 posturi, poate il lasa cu semnatura!
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
am dus un cec la banca.. mi-a zis ca dupa 15 nov pot sa mai revin.. poate vine si WU la timp sa-mi faca luna fericita..
aia de la banca.. "vai.. dar de ce nu mai vor google sa trimita cecuri.."
ete deaia.. ca sa fim noi fericiti nu bancile..
eu nu le mai duc la banca deloc,le anulez direct si vin prin WU in luna urmatoare,la banca stai 2 luni pana vin,asa daca il anulezi intr-o luna ai banii...
Peste 3 - 4 zile daca nu mi-o ia altul inainte o sa ridic primii bani de la Google prin sistemul WUQC... si atunci sa ii mai vad pe carcotasii de pe acest forum...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)