stie cineva care a primit bani prin aceasta metoda care sunt comisioanele? am auzit ca Western Union are niste comisioane destul de mari
stie cineva care a primit bani prin aceasta metoda care sunt comisioanele? am auzit ca Western Union are niste comisioane destul de mari
Din Contul Adense Informatii despre Plati prin Western Union:
Please note that at this time AdSense does not charge you a fee if you choose to receive payments by Western Union Quick Cash.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
eu nu am optiunea Western Union cum o activez ? si zicea ceva pe aici ca nu merge pentru ca sunt pers fizica ... cum fac ca sa am si eu optiunea Western Union ... am firma am tot ... ar trebuii sa mearga ... daca nu ce ma fac ?
E invers. WU e disponibil doar pentru persoane fizice. Daca esti persoana juridica, niente... deocamdata.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
am nume : ..... mihail
si tot asa nu am bagat firma deci de ce nu apare ?
Am facut si eu primii $100 si aveam activata optiunea pt transfer prin WU dinainte sa fac 100. Acum ce trebuie sa fac? Ca nu am nicio optiune nicaieri de retragere a banilor. Trebuie sa astept, sa activez ceva, ...?
Mersi!
Pai imi vine vreo "chestie" prin posta? Sau cum stiu cand ii ridic? I-am facut cam pe 25 aprilie.
nu-ti vine nimic prin posta,o sa-i trimita automat.poi verifici intre 27 si 1 la istoria platilor si vei gasii acolo Plata emisa - Detalii iti notezi datele,ei CI si mergi la orice banca pentru ati ridica banii,vezi ca s-ar putea sa intampini probleme pe la bancii ca sunt unele domnisoare puse de forma care habar n-au pe ce lume traiesc sa nu te sperii si sa mergi la alta banca![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)