DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
A reuşit cineva până acuma să scoată bani cu tla? Dacă da... cu ce trafic pe site?
Trafic minim cred ca e 2000 vizite. Trebuie sa atingi 2000.
Asta o verifici cu Alexa..la fel fac si ei.
Plata e prin cec si platile sint facute corect.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Da, Dojo are cu ce... eu nu (încă)
apropo de TLA si GrandmasterG
text-link-ads - Google Search
au fost scosi manual din rezultatele naturale dar pt Adwords sunt ok...
e ok sa vinzi linkuri daca Google isi ia partea..
shitty...
acceptarea in program nu are legatura cu ce site ai; pb e ca dupa aceea sa iti accepte siteurile , eu am 3 siteuri cu trefic pe toate de vreo 200 unici pe zii , nici unul in dmoz shi nu a acceptat nici unul, la unul dintre ele google ma vede pe 100 de directoare. Am un jeg de site pe go.ro de vreo 6 pagini cu pr de 4 , inscris in dmoz cu vreo 10 unici pe zii shi ala la acceptat, altul pe go.ro neinscris pe dmoz cu pr 0 nu l-a acceptat , concluzia nu conteaza ca e subdomeniu al unui site tare ci faptul ca esti in dmoz. Shi in acest caz sunt foarte revoltat pe editorii dmoz pt ca mi-a acceptat un jeg de site pe go.ro in romana shi pe alte siteuri pe .com cu cate 100 de pagini, muncite de vreo 2 ani nu ma accepta. Totushi astept PR update sper ca la siteul spre care am multe backlink-uri sa imi dea macar PR 4 shi sper atunci sa mi-l accepte chiar daca unii zic ca nu conteaza PR-ul; altfel conteaaza foartemult inscrierea in dmoz;
in alta ordine de idei editorii dmoz pot face ce cred ca e mai ine dar doamne fereste sa se razune cineva shi sa ajunga editor sa faca dupa aceea legea pe acolo, ceea ce cred ca fac unii.
daca aveti contraziceri cu ceea ce am spus astept parerile shi daca aveti ceva in plus legat de acceptarea siteurilo in tla ar fi frumos sa le impartasiti ca sa intelegem shi noi pe ce criterii se azeaza tla; shi nu cred ca am incalca vreo regula tla.
numai bine shi spor la vizitatori
si daca tu consideri ca acel site care a fost acceptat nu merita sa fie listat in director, de ce l-ai mai inscris? Pentru spam? Si acum tot tu esti revoltat? Depinde de categoria in care este inscris site-ul, de informatiile pe care le ofera, calitatea acestora etc. Nu a fost acel site acceptat degeaba si celelalte refuzate fara motiv. Oricum, discutiile despre editorii DMOZ nu cred ca isi au rostul aici.
nu se poate razbuna nici un editor nou si nu poate face "legea pe acolo"...pentru ca nu are destula putere.
ps: chiar sunt curios care-i acel "jeg de site" de pe go.ro listat degeaba in DMOZ. Un PM te rog...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)