Nu stiu de ce unii sau vad ca majoritatea au probleme cu sosirea cecului adsense , cel putin mie intr-o saptamana , o saptamana jumate mi-au venit toate cecurile si asta normal , nu prin DHL si nu stau intr-un oras mare ci unul chiar foarte mic![]()
Nu stiu de ce unii sau vad ca majoritatea au probleme cu sosirea cecului adsense , cel putin mie intr-o saptamana , o saptamana jumate mi-au venit toate cecurile si asta normal , nu prin DHL si nu stau intr-un oras mare ci unul chiar foarte mic![]()
Da ma da la Oravita nu dureaza juma de luna pana ajunge postasul cu CECul la tine...
Mezei sta peste strada de GoogleSi cand ii trimit cecul, ii fac semn din cladirea cealalta cu mana ca e gata, si cand are chef aia de la contabilitate (1 zi) sa bage cateva click-uri o sa-i dea si lui
)))
In alta ordine de idei, am primit si eu cateva cecuri de la Google, dar ori ca vine in 2 zile ori ca vine in 2 saptamani tot cam aia e, oricum nu stau eu in banii aiaOricum pana il incasez trece 1 luna si ceva, asta e mai nasol.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)