Nu stiu de ce unii sau vad ca majoritatea au probleme cu sosirea cecului adsense , cel putin mie intr-o saptamana , o saptamana jumate mi-au venit toate cecurile si asta normal , nu prin DHL si nu stau intr-un oras mare ci unul chiar foarte mic :)
Versiune printabilă
Nu stiu de ce unii sau vad ca majoritatea au probleme cu sosirea cecului adsense , cel putin mie intr-o saptamana , o saptamana jumate mi-au venit toate cecurile si asta normal , nu prin DHL si nu stau intr-un oras mare ci unul chiar foarte mic :)
Da ma da la Oravita nu dureaza juma de luna pana ajunge postasul cu CECul la tine...
Mezei sta peste strada de Google :P Si cand ii trimit cecul, ii fac semn din cladirea cealalta cu mana ca e gata, si cand are chef aia de la contabilitate (1 zi) sa bage cateva click-uri o sa-i dea si lui :)))))
In alta ordine de idei, am primit si eu cateva cecuri de la Google, dar ori ca vine in 2 zile ori ca vine in 2 saptamani tot cam aia e, oricum nu stau eu in banii aia :P Oricum pana il incasez trece 1 luna si ceva, asta e mai nasol.
Da, si eu am auzit ca i le inmaneaza Matt Cutts personal :))