nici eu nu m-am referit la furat!
poti sa testezi pozitia addurilor si cu un cont normal![]()
nici eu nu m-am referit la furat!
poti sa testezi pozitia addurilor si cu un cont normal![]()
tot nu inteleg ce vrei sa spui!
oricum eu raman la concluzia mea: un cont e mai sanatos si recomandat decat 15.
as vrea sa mai adaug inca ceva, inca un factor descoperit recent care poate declansa smart pricingul, sper sa nu gresesc, din ce am mai citit, chiar mai inainte cu 5 min sa scriu acest post am avut o discutie cu un amic si el spunea ca inca un factor care poate declansa smart-pricing-ul poate fi click through rate, adica: dca ai un CTR mic adica sa zicem sub 1% atunci scade si CPM, respectiv cpc-ul! si intervine smart pricing-ul, sper sa nu gresesc, dar chestia asta a fost si dovedita in contul meu de adsense, mam uitat in decursul la o luna pe diferite canale, cele care aveau ctr mic aveau si cpc mic! ma sustine cineva in teoria asta, sau este doar un caz particular care nu poate fi generalizat?
1. Nu se poate ca un CTR mic sa genereze smartpricing-ul. Poate un CTR mare.
2. Smartpricing-ul nu se aplica in timp real, se fac medii (lumea spune ca saptamanale), asa ca nu ai cum sa vezi modificari ale CPC zilnice, cauzate de smartpricing.
3. CPC este influentat de atat de multi factori incat e aproape imposibil de observat efectul de smartpricing, daca nu cumva e un caz sever.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
tocmai aici e chestia, stiu ca suna ambigu, dar aici cred ca e buba!
este vorba de ultimile doua luni, nu de ultimile zile, inainte sa spun chestiile astea m-am si informat, am spus ca e posibil sa si gresesc, insa argumentele tale nu pot sa ma convinga ca nu am dreptateam spus si o mai repet poate sa fie doar un caz particular, dar poate mai e cineva in aceeasi situatie si nu vorbesc in cazul in care se fac 1 - 2 $ pe zi
!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)