Salutare !
ma pot loga pe contul de adsense de oriunde? orice IP? de ex am schimbat providerul si acum am alta clasa de ip-uri. e vreo problema? trebuie sa ii anunt ?
Va multumesc anticipat!
Salutare !
ma pot loga pe contul de adsense de oriunde? orice IP? de ex am schimbat providerul si acum am alta clasa de ip-uri. e vreo problema? trebuie sa ii anunt ?
Va multumesc anticipat!
Nu e nici o problema!
Singurul sfat e sa nu te loghezi de la prieteni (din motivul evident ca acestia pot intra accidental pe site-l tau si sa dea clickuri), intenet cafe-uri si alte locuri ce impart un singur IP de iesire (scoala, biblioteca, etc) pentru ca exista riscul ca in urma cu ceva vreme o persoana banata din AdSense sa se fi logat de pe acel calculator iar sistemul AdSense sa faca legatura cu contul tau si sa te banze as "related to a previous banned account"
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
am inteles .dar in principiu ma pot loga nu?deoarece am schimbat providerul si ..multumesc pt raspuns
nu stiu ,poti ?
nu conteaza de pe ce ip intri,doar ca inainte sa te loghezi sa nu se fi dat clicuri de pe ipul acela...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)