Am configurat canale pt continut si pt reclamele din anumite pagini imi afiseaza CTR si CPM zero . De ce ?
Si cum e cu Recomandarile ( adsense,adwords si firefox ) ? Spune ca ofera 1 $ pt o conversie dar nu au fost decat 25 centi .
Am configurat canale pt continut si pt reclamele din anumite pagini imi afiseaza CTR si CPM zero . De ce ?
Si cum e cu Recomandarile ( adsense,adwords si firefox ) ? Spune ca ofera 1 $ pt o conversie dar nu au fost decat 25 centi .
Iti afiseaza zero la CTR si CPM deoarece nu ai avut nici un click pe canalul respectiv.
La "adsense referrals" zice ca iti da pana la 1$. Daca downloadeaza firefoxu cineva din US atunci primeai 1$, dar daca este din Romania sau alte tari asemanatoare iti da mai putin.
When a user downloads and installs Firefox through your referral, we'll credit your account with up to $1.00
Nu, nu au schimbat. Este cum spui tu (downloadeaza si instaleaza pentru prima data). Eu am spus "in mare" (downloadeaza) pentru a-si face Marius o idee de ce difera preturile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)