Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: CTR si CPM zero

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit CTR si CPM zero

Am configurat canale pt continut si pt reclamele din anumite pagini imi afiseaza CTR si CPM zero . De ce ?
    Si cum e cu Recomandarile ( adsense,adwords si firefox ) ? Spune ca ofera 1 $ pt o conversie dar nu au fost decat 25 centi .

radetzy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th June 2006
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Iti afiseaza zero la CTR si CPM deoarece nu ai avut nici un click pe canalul respectiv.
    La "adsense referrals" zice ca iti da pana la 1$. Daca downloadeaza firefoxu cineva din US atunci primeai 1$, dar daca este din Romania sau alte tari asemanatoare iti da mai putin.

When a user downloads and installs Firefox through your referral, we'll credit your account with up to $1.00

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de radetzy Vezi Post
    Iti afiseaza zero la CTR si CPM deoarece nu ai avut nici un click pe canalul respectiv.
    La "adsense referrals" zice ca iti da pana la 1$. Daca downloadeaza firefoxu cineva din US atunci primeai 1$, dar daca este din Romania sau alte tari asemanatoare iti da mai putin.

When a user downloads and installs Firefox through your referral, we'll credit your account with up to $1.00
    Pai parca iti iei bonusu cand acel user instaleaza firefoxu pentru prima data pe respectivul pc. Acum au schimbat? Sau?
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

radetzy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th June 2006
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu, nu au schimbat. Este cum spui tu (downloadeaza si instaleaza pentru prima data). Eu am spus "in mare" (downloadeaza) pentru a-si face Marius o idee de ce difera preturile.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •