aici creca se referea si la blending si la mai multe chestii pe care noi astia mai micuti le facem . adica vezi pe multe site-uri mari reclamele mai jos uneeori chiar dupa articol (asta nu e oregula dar oricum); noi cat mai mult catre bani si mai putin catre utilizatori (eu vorbesc in numele meu). intrue pe multe forum de genul acesta de seo si ghici care sectiune este cu cele mai multe articole? hmmm care? adsense normal! dar e bine sa nu cadem pe partea cealalta, pe care multi care se apuca acum de chestia asta cu siteurile o fac, sa faci un site doar cu gandul la bani ca asa nu vei reusi (parerea mea). e o regula, dupa care ar trebuie sa ne ghidam dar nush cati dintre noi o respecta sa faci un site pentru utilizatori adica cand il concepi sa te gandeste la end-useri nu la cati banii vei face. un exemplu: cine foloseste joomla stie mai bine la ce ma voi referi ; sunt o gramada de module pentru seo cum ar fi open sef sau joom seo si altele asta ca sa te ajute in google si vezi ca sunt site-uri mari care nu folosesc asa ceva si sunt cotate printre primele. hai k nush ce sa mai ales de postul meu ca ma cam luat gura inainteWhile there are many precautions a publisher can take to avoid encouraging clicks on their ads, we've found that some implementations of the ad code can lead to accidental clicks that the publisher may not have been able to predict.asa ca ma opresc aici ! sper sa nu fii iara cu reputatie negativa dupa postul asta
gata end ! fin !

asa ca ma opresc aici ! sper sa nu fii iara cu reputatie negativa dupa postul asta
gata end ! fin !
Răspunde cu citat

Se comporta cu tine mai rau decat cu un infractor. Infractorii au dreptul la aparare ...