Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: % surse traffic Adsense?

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit % surse traffic Adsense?

Salut,

Cei care folosesc adsense ce procente aveti pentru sursele de traffic? (Direct / Search organic / Social si Other) si Bounce rate pe site.
    De la ce % de traffic din social (organic sau platit) credeti ca un site poate avea probleme?
    Sunt pareri diverse pe net, multe contradictorii.

Mersi

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu exista asa ceva. Atata timp cat sunt reali nu ai de ce sa iti faci probleme. Eu am 70 la suta din FB si este totul ok. Doar ca e cpc mai mic din retelele sociale.
    Nimic.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

90 % fb, si peste 2 ani castig substantial lunar prin adsende
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Atata timp cat sunt reali nu ai de ce sa iti faci probleme. Eu am 70 la suta din FB si este totul ok. Doar ca e cpc mai mic din retelele sociale.
    Traficul e real, bounce rate-ul pe site e sub traficul search organic, undeva la 70%.

Din fb e doar trafic organic sau ai avut si campanii platite?

@Mihai
    90 % fb, si peste 2 ani castig substantial lunar prin adsense
    Aceeasi intrebare de mai sus.

Traficul din campaniile de Fb apare in platforma ca si "Other" si nu la social.

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Traficul e real, bounce rate-ul pe site e sub traficul search organic, undeva la 70%.

Din fb e doar trafic organic sau ai avut si campanii platite?

@Mihai

Aceeasi intrebare de mai sus.

Traficul din campaniile de Fb apare in platforma ca si "Other" si nu la social.
    si platite dar mai mult imi place sa nu platesc ) . Nu e problema atata timp cat nu dau clic cu japca.
    Nimic.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

Conteaza foarte mult sursa dar si programul orar al traficului atunci cand vorbim de AdSense deoarece mai nou este foarte 'sensibil' la acest aspect. Dupa cum se poate vedea in screenshootul de mai jos, acesta poate pune o limita pe cont in situatia in care acesta considera ca ceva este dubios. Ce reprezinta acea limita: practic reclamele nu mai sunt afisate, se afiseaza spatii goale in locul lor. Dar numai un procent al traficului este afectat de aceasta limita (minim 10% maxim 99% din cate am intalnit eu). In cazul de fata, traficul este organic+social in proportie de 90%-10%, iar limita nu este pusa pe buna dreptate. Singura nemultumire a lui google a fost faptul ca traficul nu a venit uniform orelor de activitate. Trafic mult intre 9-12 si apoi trafic nesemnificativ. Deci conteaza pe langa sursa traficului si intervalul orar al acestuia. Cu probleme de acest gen se confurnta conturile noi de adsense, cu cat contul este mai vechi si a avut si ceva rulaj cu atat mai bine. Din acest motiv unii cauta sa cumpere conturi de adsense, iar altii prefera sa le inceapa de la 0 singuri.

Nota: https://support.google.com/adsense/answer/16737

Screenshot 2021-03-08 105512.jpg

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@Clax
    Singura nemultumire a lui google a fost faptul ca traficul nu a venit uniform orelor de activitate.
    De unde ai dedus acest lucru? In imagine nu apare nimic legat de asta. Poate ai un articol nou pe site si i-ai dat share pe fb, e normal sa iti vina o perioada traffic mai mare, nu ar trebui sa fie asta un motiv de suspendare cont.

Cred ca are influenta semnificativa bounce rate + timpul petrecut pe site, interactiunea efectiva a utilizatorului.

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    Conteaza foarte mult sursa dar si programul orar al traficului atunci cand vorbim de AdSense deoarece mai nou este foarte 'sensibil' la acest aspect. Dupa cum se poate vedea in screenshootul de mai jos, acesta poate pune o limita pe cont in situatia in care acesta considera ca ceva este dubios. Ce reprezinta acea limita: practic reclamele nu mai sunt afisate, se afiseaza spatii goale in locul lor. Dar numai un procent al traficului este afectat de aceasta limita (minim 10% maxim 99% din cate am intalnit eu). In cazul de fata, traficul este organic+social in proportie de 90%-10%, iar limita nu este pusa pe buna dreptate. Singura nemultumire a lui google a fost faptul ca traficul nu a venit uniform orelor de activitate. Trafic mult intre 9-12 si apoi trafic nesemnificativ. Deci conteaza pe langa sursa traficului si intervalul orar al acestuia. Cu probleme de acest gen se confurnta conturile noi de adsense, cu cat contul este mai vechi si a avut si ceva rulaj cu atat mai bine. Din acest motiv unii cauta sa cumpere conturi de adsense, iar altii prefera sa le inceapa de la 0 singuri.

Nota: https://support.google.com/adsense/answer/16737

Screenshot 2021-03-08 105512.jpg
    Eu din ce stiu apar spatii goale in loc de reclame daca cineva nu a vizitat o pagina de ceva timp, poate 15-30 de zile.
    Google considera ca pagina aceea nu prea e valoroasa, si nu afiseaza reclama.
    Daca a intrat cineva pe o pagina, la al doilea vizitator va fi afisata si reclama.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Adelin Vezi Post
    Nu exista asa ceva. Atata timp cat sunt reali nu ai de ce sa iti faci probleme. Eu am 70 la suta din FB si este totul ok. Doar ca e cpc mai mic din retelele sociale.
    Citat Postat în original de Chivu Mihai Vezi Post
    90 % fb, si peste 2 ani castig substantial lunar prin adsende
    Chiar nu conteaza calitatea acelui trafic, indiferent de unde ar veni? Sunt vizitatori reali dar daca provin dintr-o categorie care nu converteste niciodata, Google nu e deranjat?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Surse backlink
    De content_writer în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th September 2018, 14:39
  2. Invalid Traffic - AdSense for Content
    De 2dor în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th May 2016, 22:22
  3. Surse gratuite de content
    De felix în forumul Oferte gratuite
    Ultimul Post: 23rd September 2012, 11:16
  4. Surse gratuite de content
    De felix în forumul Webmaster Tools
    Ultimul Post: 23rd September 2012, 11:16
  5. Mai multe surse de venit pe aceiasi pagina.
    De AndyM în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd January 2011, 00:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •