Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Cateva nelamuriri..

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    237
    Putere Rep
    38

Implicit Cateva nelamuriri..

Salut,
    Am cont la adsense de 2 ani dar pana acum nu am reusit sa fac decat 100$ pe care i-am si primit printr-un cec prin posta.
    Acum de cand afiseaza reclame pe site-uri cu continut Romanesc a inceput sa se miste treaba mai bine si m-am gandit sa aleg "Check - Secured Express Delivery ($24.00 Processing Fee) " am zis ca asa vine mai repede cec-ul si este mai sigur, imi puteti spune prin ce anume vine printr-un curier si cat de repede ajunge in Romania?
    O alta problema a mea ar fi ca vreau sa schimb adresa de mail cu care m-am inregistrat (nu mai exista acea adresa) imi puteti spune cum se procedeaza ca am tot cautat pe acolo pe site dar nu am gasit...
    Va multumesc.
    Numai bine!

turbo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    37

Implicit

Secure vine prin DHL in 2-5 zile de la data Payment-ului.

Pentru a schimba adresa de mail le dai un email la adsense-support@google.com si le spui ce mail ai avut si de ce vrei sa-l schimbi. Vei primi raspunsul in 1-2 zile.
    iPhone Accessories - iPhone accessories
    iPad cases - iPad Cases Android phones - android phones

costyn este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2007
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut !

In legatura cu DHL. As dori sa stiu daca cecul trimis prin ei vine exact ca la posta sau e nevoie sa-i contactez pentru anumite detalii legate de adresa & stuff. Intreb asta ca la posta iti vine plicul acela direct in cutia postala fara sa mai fie nevoie de alte informatii care trebuie furnizate. [insa si timpul de procesare e mult mai mare ]

Conteaza cumva si adresa din RO ? Adresa contului de Ad-sense este trecuta pe Slobozia [IL] insa eu sunt in Bucuresti de cateva luni bune. In sensul asta as putea sa ma duc direct la sediul lor sa ridic personal cecul pt. ca in caz contrar va mai dura inca 2-3 zile pana cand va ajunge in Slobozia.

Multumesc anticipat de raspuns,
    costyn

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    37

Implicit

DHL vine la adresa din contul tau de adsense (daca nu ai dat adresa corecta o poti modifica din meniul adsense). Adresa trebuie sa fie cea de pe buletin, pentru ca e scrisa si pe ceck si poti avea probleme la banca.

Daca DHL gaseste un membru al familiei cu acelasi nume la tine acasa lasa plicul la ei. Daca nu e nimeni acasa mai vin odata a doua zi dupa aceea te suna si te poti duce la un centru de-al lor sa ridici plicul -> pierzi vre-o 2 zile cu circul asta.

Inca nu am reusit sa ii conving sa nu mai mearga acasa si sa ma sune direct sa merg la ei (m-am mutat de mult dar nu am schimbat buletinul).

va mai dura inca 2-3 zile pana cand va ajunge in Slobozia
    DHL se misca in tara in cateva ore.
    iPhone Accessories - iPhone accessories
    iPad cases - iPad Cases Android phones - android phones

costyn este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2007
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Contul este pe numele unui prieten, mai precis al vecinului de deasupra.
    Oricum adresa setata in contul de Ad-sense este cea a vecinului, PIN-ul a venit exact pe adresa lui deci totul e in regula cu adresa cat si cu banca [stiu care e procedeul]

E bine ca se misca in cateva ore. Ideal ar fi ca inainte de a livra coletul sa dea un telefon clientului respectiv prin care sa-l anunte ca in ziua X va livra coletul Y in jurul orei Z. Insa cum la vecinul respectiv e cineva acasa mai tot timpul nu cred ca vor exista probleme.

P.S. Mersi frumos pentru raspunsul prompt si foarte rapid. Un plus la reputatie din partea mea

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    415
    Putere Rep
    40

Implicit

la mine acum citeva zile a venit primul plic prin dhl. m-au sunat acasa si mi-au zis sa ma duc la ei la sediu ca mi-a venit un plic. locuiesc in craiova. nu stiu daca asa o sa procedeze si pe vitor insa asa au facut acum.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    37

Implicit

intra in contul adsense pe link-ul details al paymentului respectiv -> ia numarul DHL -> intra pe DHL.ro -> introduci nr respectiv in partea stanga unde scrie Urmarire rapida - AWB si poti vedea tot traseul plicului, inclusiv daca au fost la tine acasa si nu te-au gasit.

In general DHL tracking no. apare in contul adsense la 5 zile de la trimiterea plicului.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cateva site-uri
    De startblog în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th January 2009, 20:10
  2. Cateva directoare noi
    De Lucian00 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 25th September 2008, 16:35
  3. cateva nelamuriri legate de SEO
    De Punct în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th January 2008, 16:29
  4. Mici Nelamuriri Despre Bloguri
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th March 2006, 10:54
  5. Cateva nelamuriri...
    De zwack în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th September 2005, 00:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •