Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cont Adsense nou

shadowandrey este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    21

Implicit Cont Adsense nou

Salut , in trecut ( acum cativa ani ) am avut cont de adsense . Am avut retrageri pe el , apoi cand am lasat website-urile am vandut contul cuiva si probabil i-a schimbat nume , adrese , etc . Intrebarea mea este urmatoarea : pot sa imi fac alt cont de adsense acum ?

cocoi89ro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

da, dar incearca sa faci pe alta adresa.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    21

Implicit

Am 2 variante , mi-am luat apartament in alt oras si il pot face pe adresa aia sau il pot face pe uk . Daca il fac pe uk , o sa fie valabil si pt ro ? O sa il pot folosi din ro , sau o sa ma baneze acolo ? ms

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de shadowandrey Vezi Post
    Am 2 variante , mi-am luat apartament in alt oras si il pot face pe adresa aia sau il pot face pe uk . Daca il fac pe uk , o sa fie valabil si pt ro ? O sa il pot folosi din ro , sau o sa ma baneze acolo ? ms
    daca vrei sa iti faci cont pe romania, trebuie adresa de romania.
    poti folosi adresa de la noua casa sau de la rude sau prieteni etc.

iti recomand sa faci contul pe uk cu adresa din uk, este mai usor de aprobat decat pe romania.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    21

Implicit

pot face pe uk , dar il pot schimba dupa pe ro ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

pot face pe uk , dar il pot schimba dupa pe ro ?
    Nu, daca il faci pe uk ramane pe uk.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    21

Implicit

Ok , ms pt raspunsuri si o ultima intrebare . Daca il fac pe uk si ma mut in romania , il mai pot folosi ?

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    185
    Putere Rep
    28

Implicit

@shadowandrey Salut, daca te muti in Romania si ai cont adsense pe UK il poti folosi, dar nu poti incasa banii in Romania. Nu stiu in UK, dar am cont Adsense si in Italia si banii se pot incasa doar prin transfer bancar in banca italiana. In Romania, de exemplu sunt 3 metode de plata, cec, WU sau cont bancar. Mai intai vezi ce metode de plata are Adsense in UK, te gandesti cum vrei sa incasezi banii si alegi ce este mai bine pentru tine, adica sa-ti faci cont in Romania sau UK.

Apoi mai trebuie sa vezi si aspectul fiscal, ce taxe trebuie sa platesti in UK si ce taxe trebuie sa platesti in Romania. De exemplu in Romania in acest moment sunt niste conditii foarte prielnice.

Nu este adevarat ca in Romania se activeaza mai greu conturile Adsense. Anul trecut mi-a fost activat in circa 24 de ore si anul acest prin august am ajutat pe cineva sa-si faca un cont Adsense si a fost activat in aproximativ 3 zile. Important este sa ai un site de calitate.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok , ms pt raspunsuri si o ultima intrebare . Daca il fac pe uk si ma mut in romania , il mai pot folosi ?
    eu personal folosesc payoneer iti ofera 3 conturi bancare, america,germania,anglia. se poate primi plata de la google.

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    @shadowandrey Salut, daca te muti in Romania si ai cont adsense pe UK il poti folosi, dar nu poti incasa banii in Romania. Nu stiu in UK, dar am cont Adsense si in Italia si banii se pot incasa doar prin transfer bancar in banca italiana. In Romania, de exemplu sunt 3 metode de plata, cec, WU sau cont bancar. Mai intai vezi ce metode de plata are Adsense in UK, te gandesti cum vrei sa incasezi banii si alegi ce este mai bine pentru tine, adica sa-ti faci cont in Romania sau UK.

Apoi mai trebuie sa vezi si aspectul fiscal, ce taxe trebuie sa platesti in UK si ce taxe trebuie sa platesti in Romania. De exemplu in Romania in acest moment sunt niste conditii foarte prielnice.

Nu este adevarat ca in Romania se activeaza mai greu conturile Adsense. Anul trecut mi-a fost activat in circa 24 de ore si anul acest prin august am ajutat pe cineva sa-si faca un cont Adsense si a fost activat in aproximativ 3 zile. Important este sa ai un site de calitate.
    din august pana acum au facut 4 modificari adsense la aprobari... dar ai dreptate depinde de calitatea siteului
    pe uk am primit aprobare in 9 zile si pe romania 27 de zile.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    10th March 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    103
    Putere Rep
    21

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri , ma gandesc ca daca fac pe uk , contenentul este romanesc si domeniul .ro , pe alta parte ma gandesc daca pot face 2 conturi pe acelas site , unul in uk si unul pe ro ( folosind doar unul in functie de tara unde ma aflu )

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2014, 20:40
  2. cont adsense
    De Adrian Poputoaia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2008, 01:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii