Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Intrebare ADSENSE

manu235 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th November 2016
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Intrebare ADSENSE

Buna seara am facut 354 de euro pe adsense din youtube in sfarsit a venit data de 11 si mi-a aparut pe adsense.. cand am dat la metoda de plata am dat western union mi-am pus numele si prenumele cum scria acolo si dupa mi-a scris la notificar cu rosu ca platile sunt blocate dupa nu stiu ce am facut si mi-a aparut bifate cu verde gen ca sunt in regula.. dar acum nu stiu ce sa fac.. cum ii scot ? ca nu mi-a aparut nimic sa trimit codul pin sa-mi confirm adresa nu stiu ce e de facut , tin sa preciez ca nu am contul adsense verificat adica adresa ca sa-mi pot trimite banii si acestia sunt primii bani de pe adsense ai mei.. multumesc anticipat pt ajutor
    1.png

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Tu trebuie sa primesti un plic de la ei cu un cod pin. Dupa ce iti activezi contul cu acel pin poti sa primesti bani.. In 22-23 noiembrie vei primi ce ai facut pana in 31 octombrie

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th November 2016
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Tu trebuie sa primesti un plic de la ei cu un cod pin. Dupa ce iti activezi contul cu acel pin poti sa primesti bani.. In 22-23 noiembrie vei primi ce ai facut pana in 31 octombrie
    Pai de plicul acela stiu si de pin.. tot am cautat pe toata pagina mea adsense unde sa pot pune pinul cand il voi primi dar nu gasesc nicaieri sau nu stiu.. tot ce trebuie e sa astept plicul ?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de manu235 Vezi Post
    Pai de plicul acela stiu si de pin.. tot am cautat pe toata pagina mea adsense unde sa pot pune pinul cand il voi primi dar nu gasesc nicaieri sau nu stiu.. tot ce trebuie e sa astept plicul ?
    Tu asteapta sa primesti pin-ul (daca nu ai completat corect datele, nu-l vei primi; asa ca, asigura-te ca ai pus adresa corecta si restul).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th November 2016
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Tu asteapta sa primesti pin-ul (daca nu ai completat corect datele, nu-l vei primi; asa ca, asigura-te ca ai pus adresa corecta si restul).
    Salut Bogdan, deci am selectat metoda de plata WU si nu imi apare gen sa trimit PIN-ul pe adresa , dar adresa toata e completata corect, chiar daca nu imi apare nimic o sa-mi vina in urmatoarele zile-saptamani plicul cu pinul nu? si atunci cand o sa vina o sa-mi apara in adsense ceva ca sa pot confirma pinul? ca acum nu imi apare nimic multumesc pt raspuns!!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de manu235 Vezi Post
    Salut Bogdan, deci am selectat metoda de plata WU si nu imi apare gen sa trimit PIN-ul pe adresa , dar adresa toata e completata corect, chiar daca nu imi apare nimic o sa-mi vina in urmatoarele zile-saptamani plicul cu pinul nu? si atunci cand o sa vina o sa-mi apara in adsense ceva ca sa pot confirma pinul? ca acum nu imi apare nimic multumesc pt raspuns!!
    PIN-ul ti se trimite automat si ai dreptul la trei "incercari". Chiar in acest moment ar trebui sa ai o "atentionare" (cu rosu). Dupa ce primesti pin-ul, dai clic acolo si il introduci.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th November 2016
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    PIN-ul ti se trimite automat si ai dreptul la trei "incercari". Chiar in acest moment ar trebui sa ai o "atentionare" (cu rosu). Dupa ce primesti pin-ul, dai clic acolo si il introduci.
    Inca nu mi-a aparut atentionarea.. trebuie sa mai astept ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare AdSense
    De eugen în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th November 2008, 13:47
  2. Intrebare cod Adsense
    De zoltankr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st August 2007, 18:39
  3. Intrebare Adsense
    De zoltankr în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2