Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Cont AdSense neaprobat

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Parerea mea este ca stai slab la numarul de pagini indexate!

In plus vad ca ai indexate taguri, categorii, etc.... ceea ce la continut insuficient inseamna de obicei dublu content... mai ai de munca la site!

PS: vad ca ai articole vechi ... deci la capitolul continut adaugat frecvent... scartaie!
    Am inteles.
    O sa ma implic mai mult

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    21

Implicit

Banuiesc ca te gandesti sa monetizezi blogul.

as lasa adsense si as cauta un produs afiliat
    Ba chiar ar merge si un ebook... Pe bani

Si daca ai avea poze mai multe ar fi si mai bine
    si pentru google si pentru cititor.
    Pentru ca cele care sunt la sectiunea "despre" sunt destul de convingatoare.
    Adica le ai.

M-as ingrasa ca pe urma sa devin fit la loc
    Poza before/after + poveste = Persuasiune Pura

Sau poti incerca cu adnow, ca ei mai au reclame pe nisa asta... daca nu te aproba cei de la Adsense.
    (mie nu mi-a mers cu adnow ca sunt pe alta tema)

-Dau si eu cu parerea.

P.S. si m-as mai gandi sa fac un .com. In engleza.
    Ultima modificare făcută de Bela; 14th July 2016 la 15:54.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Bela Vezi Post
    Banuiesc ca te gandesti sa monetizezi blogul.

as lasa adsense si as cauta un produs afiliat
    Ba chiar ar merge si un ebook... Pe bani

Si daca ai avea poze mai multe ar fi si mai bine
    si pentru google si pentru cititor.
    Pentru ca cele care sunt la sectiunea "despre" sunt destul de convingatoare.
    Adica le ai.

M-as ingrasa ca pe urma sa devin fit la loc
    Poza before/after + poveste = Persuasiune Pura

Sau poti incerca cu adnow, ca ei mai au reclame pe nisa asta... daca nu te aproba cei de la Adsense.
    (mie nu mi-a mers cu adnow ca sunt pe alta tema)

-Dau si eu cu parerea.

P.S. si m-as mai gandi sa fac un .com. In engleza.
    Mi-a mai zis cineva de ebook dar nu iau inca in calcul oportunitatea. Scriu de obicei in timpul liber si vreau sa ajut gratuit.
    Daca ai citit un pic la sectiunea "despre" vei vedea ca am fost si eu in situatia asta (de incepator) si e dureros sa intrebi iar raspunsul sa fie ambiguu.
    Asa ca inca merg pe gratuitate si incerc pe adsense.

Mi-ar fi de folos si cineva care se pricepe la WP pentru a ma ajuta sa il pun un pic la punct.
    Rapsodia mi-a zis ca nu e chiar ok iar eu nu sunt cel mai bun in SEO.
    Totul contra cost. PM pentru cine este interesat.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut, tocmai mi-am activat un cont nou pe Adsense (ca sa nu mai platesc impozitele in Italia mi-am facut SRL in Romania, ies mai ieftin asa), luni am creat contul pe Google, marti era deja aprobat. Din experienta mea pot sa iti spun ca nu conteaza vizitele, nici numarul mare de articole sau vechimea site-ului (cum deseori citesc pe diferite forumuri), ci calitatea si utilitatea articolelor, un design placut si mai ales o structura intuitiva a site-ului.

Pentru ca nu mai tineam minte cate zile te tine Google cu banerele albe si ca sa nu pierd bani bagand la aprobare un site care deja produce cu Adsense, am bagat la aprobare un site din PBN-ul meu, domeniul era cumparat mai demult dar l-am pus online si am inceput sa-l dezvolt doar din Decembrie 2015. In 8 luni am publicat doar 24 de articole, dar toate scrise bine, de peste 1000 cuvinte fiecare. Vizite am doar intre 0-10 unici pe zi. Dupa cum vezi nu am nici vizite, nici vechime si nici un numar mare de articole publicate.

Am intrat 3 secunde pe site-ul tau si primul lucru pe care l-am observat este ca nu ai o pagina cu politica de confidentialitate a site-ului si nu avertizezi vizitatorii ca se pot plasa cookie. Google cere si tine foarte mult la treaba asta si exista si o lege in Romania care te obliga sa faci asta inca din 2012. Daca nu te pricepi sa faci pagina copiaza de la alti si pune noindex pe pagina. Ca sa avertizezi vizitatorii despre cookie sunt multe plugin-uri gratis pentru WP.

Apoi poze, nu am rasfoit tot site-ul, dar nu am vazut nici o poza. Macar o poza la fiecare articol te va ajuta enorm si pentru SEO dar si la aprobarea Adsense.

Despre calitatea articolelor nu ma pot pronunta pentru ca sunt total paralel cu subiectul abordat de tine pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    Salut, tocmai mi-am activat un cont nou pe Adsense (ca sa nu mai platesc impozitele in Italia mi-am facut SRL in Romania, ies mai ieftin asa), luni am creat contul pe Google, marti era deja aprobat. Din experienta mea pot sa iti spun ca nu conteaza vizitele, nici numarul mare de articole sau vechimea site-ului (cum deseori citesc pe diferite forumuri), ci calitatea si utilitatea articolelor, un design placut si mai ales o structura intuitiva a site-ului.

Pentru ca nu mai tineam minte cate zile te tine Google cu banerele albe si ca sa nu pierd bani bagand la aprobare un site care deja produce cu Adsense, am bagat la aprobare un site din PBN-ul meu, domeniul era cumparat mai demult dar l-am pus online si am inceput sa-l dezvolt doar din Decembrie 2015. In 8 luni am publicat doar 24 de articole, dar toate scrise bine, de peste 1000 cuvinte fiecare. Vizite am doar intre 0-10 unici pe zi. Dupa cum vezi nu am nici vizite, nici vechime si nici un numar mare de articole publicate.

Am intrat 3 secunde pe site-ul tau si primul lucru pe care l-am observat este ca nu ai o pagina cu politica de confidentialitate a site-ului si nu avertizezi vizitatorii ca se pot plasa cookie. Google cere si tine foarte mult la treaba asta si exista si o lege in Romania care te obliga sa faci asta inca din 2012. Daca nu te pricepi sa faci pagina copiaza de la alti si pune noindex pe pagina. Ca sa avertizezi vizitatorii despre cookie sunt multe plugin-uri gratis pentru WP.

Apoi poze, nu am rasfoit tot site-ul, dar nu am vazut nici o poza. Macar o poza la fiecare articol te va ajuta enorm si pentru SEO dar si la aprobarea Adsense.

Despre calitatea articolelor nu ma pot pronunta pentru ca sunt total paralel cu subiectul abordat de tine pe blog.
    Salutare si multumesc pentru raspuns.
    Incerc sa gasesc pe cineva care m-ar putea ajuta sa il pun bine la punct in ceea ce priveste design-ul si celelate aspecte mentionate de tine (termeni si cookie).
    De asemenea, poze sunt, dar nu la toate articolele. Am sa ma ocup.

atomix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    22

Implicit

Parerea mea este ca ai nevoie de un nou design.

Eu unu asi face asa ceva:

1. Design mai "colorat", cel actual este foarte "sec", alb peste tot, nu prea poti deosebi header-ul de continutul principal. Nu exista footer cu linkuri utile.
    2. Headerul (logo acela sec) plus butoanele si textul sunt centrate iar restul continutului este pe stanga. (Ma gandesc ca vrei sa lasi spatiu in dreapta pentru adsense, dar lor nu le pasa). Oricum nu poti introduce atat de multe reclame incat sa "acoperi" tot spatiul acela alb pana jos.
    3. Foloseste imagini atragatoare pentru fiecare articol (featured image).
    4. Adauga un sitemap HTML cu link in footer.
    5. Din cate am vazut ai 28 de articole, mai adauga articole (desi numarul este ok pentru a fii aceptat).
    6. Poate un slider cu ultimile articole sau articole featured.

Google Bot oricum primul lucru iti calculeaza text ratio si html page size, dupa acea face review manual un angajat de la iei.

Daca ai nevoie sa cauti o tema buna imi zici si te ajut.

PS: vezi ca in sitemap ai cateva pagini de care nu ai nevoie. (http://gabrielristea.ro/page-sitemap.xml). Ex. Wishlist - Fitness, suplimente si nutritie

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2014, 20:40
  2. Topic neaprobat in Marketplace (oferte gratuite) !
    De Randy în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 2nd September 2012, 17:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •