Uite cum am procedat eu:
acum x ani, cand a inceput legatura de prietenie dintre mine si Google Inc., eu am fost baiat rezon si m-am gandit ca trebuie sa intru in legalitate cu privire la aceste sume de bani.
Am pus mainile pe tastatura si am scris un email catre
google@google.com, in limba romana, ca sa nu dau durere de cap stimatilor potentiali interesati, si l-am rugat frumos pe managerul general al Google Inc. sa imi imprumute, in transe lunare, ca sa nu faca paguba, o suma de bani atat de necesara dezvoltarii mele fizice si mai ales spirituale. I-am spus ca voi aprecia gestul organizatiei pe care o conduce si i-am promis ca o sa ii returnez cat de repede am sa pot. Ca simbol al recunostintei mele vesnice, i-am spus ca o sa ii pun si cate o vorba buna despre SC Google Inc. in pagina web pe care am facut-o.
Am dat print la email si l-am pus la acte personale. Managerul Google cred c-a inteles ce i-am spus eu, ca de atunci face exact cum l-am rugat. Sa mai zici ca nu e romana o limba accesibila americanilor. Iar pe hartiile bancii scriu invariabil, la destinatia sumei, "imprumut, multumesc".