Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
Nu mai am cont adsense de multi ani, deci nu am posibilitatea sa testez, insa am o curiozitate. Daca pe un website afisezi continut in 2 limbi (sa zicem textul in romana, apoi tradus si in engleza pe aceeasi pagina), ce anunturi se vor afisa? Difera si in functie de colatia in care este vizitatorul?

Mai exact: siteul are continut in engleza si romana, daca intri din Romania ce anunturi apar? Dar daca intri din UK?

Multumesc anticipat!
Indiferent in ce limba e site-ul, sa zicem e total in engleza, daca tu intri cu ip de Romania vei vedea reclame romanesti si poate mai rar straine, daca intri cu ip de Italia vei vedea reclame italiene samd.
Se poate intampla pe site-urile straine sa vezi si reclame straine chiar daca ai ip de Romania in cazul in care intri, la fel cum un strain cu ip de dincolo poate vedea reclame adsense in limba lui chiar daca intra pe un site romanesc.

Reclamele adsense afisate unui vizitator sunt legate de locatia de unde intra si de interesele lui, adica de ce pagini a vizitat anterior pe internet.