Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Ce anunturi se afiseaza in acest caz?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Ce anunturi se afiseaza in acest caz?

Nu mai am cont adsense de multi ani, deci nu am posibilitatea sa testez, insa am o curiozitate. Daca pe un website afisezi continut in 2 limbi (sa zicem textul in romana, apoi tradus si in engleza pe aceeasi pagina), ce anunturi se vor afisa? Difera si in functie de colatia in care este vizitatorul?

Mai exact: siteul are continut in engleza si romana, daca intri din Romania ce anunturi apar? Dar daca intri din UK?

Multumesc anticipat!

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Nu mai am cont adsense de multi ani, deci nu am posibilitatea sa testez, insa am o curiozitate. Daca pe un website afisezi continut in 2 limbi (sa zicem textul in romana, apoi tradus si in engleza pe aceeasi pagina), ce anunturi se vor afisa? Difera si in functie de colatia in care este vizitatorul?

Mai exact: siteul are continut in engleza si romana, daca intri din Romania ce anunturi apar? Dar daca intri din UK?

Multumesc anticipat!
    Ma gandesc ca nu e importanta limba cat locatia unde se afla utilizatorul. Atat din italia, cat si din germania pe orice site am navigat, indiferent de limba siteului, imi apareau anunturi din tara unde ma aflam, dar ce am observat, daca de exemplu eu am cautat pe google un articol in limba romana, imi sunt afisate si anunturi in limba romana, dar nu tot timpul, cred ca conteaza browserul pe care-l folosesti si ce permiti din setari sa ajunga la Mr. Google.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Multumesc anticipat!
    Indiferent in ce limba e site-ul, sa zicem e total in engleza, daca tu intri cu ip de Romania vei vedea reclame romanesti si poate mai rar straine, daca intri cu ip de Italia vei vedea reclame italiene samd.
    Se poate intampla pe site-urile straine sa vezi si reclame straine chiar daca ai ip de Romania in cazul in care intri, la fel cum un strain cu ip de dincolo poate vedea reclame adsense in limba lui chiar daca intra pe un site romanesc.

Reclamele adsense afisate unui vizitator sunt legate de locatia de unde intra si de interesele lui, adica de ce pagini a vizitat anterior pe internet.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am patit niste chestii ciudate in ultima vreme, chiar daca site-ul care il vizitam era in engleza, eu din romania, mi se afisau niste reclame in rusa.. in rest mi se afiseaza doar reclame in romana indiferent de site/limba.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Eu am patit niste chestii ciudate in ultima vreme, chiar daca site-ul care il vizitam era in engleza, eu din romania, mi se afisau niste reclame in rusa.. in rest mi se afiseaza doar reclame in romana indiferent de site/limba.
    Cand aud de Rusia mi se ridica parul pe spate, tin minte ca intr-o vreme am inceput sa am trafic din Rusia pe un site in lb. engleza doar din cauza ca mi-a pus unul un link catre un articol pe un forum destul de vizitat din Rusia.
    DIn traficul acela care a durat cam o saptamana, primeam cel mult 1 cent pe click dar in majoritate facem 1 cent din doua sau chiar trei clickuri.
    Pe reclamele rusesti luam mai putini bani si decat pe reclamele din India sau Pakistan cand am avut trafic din acele tari

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Stiu ca in trecut multi manipulau reclamele adsense punand texte ascunse in pagina (keyworduri scumpe) pentru a se afisa reclame relevante acelui text si sa plateasca mai bine. Ma gandesc acum, daca intri din Romania pe un site de asigurari cu text in engleza, ar fi normal sa afiseze reclame din Romania (daca o luam dupa ip-ul locatiei), dar in acest caz atata timp cat afisarea nu se face in concordanta cu textul paginii, ce anunturi ne livreaza noua? Asigurari din Romania?

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Stiu ca in trecut multi manipulau reclamele adsense punand texte ascunse in pagina (keyworduri scumpe) pentru a se afisa reclame relevante acelui text si sa plateasca mai bine. Ma gandesc acum, daca intri din Romania pe un site de asigurari cu text in engleza, ar fi normal sa afiseze reclame din Romania (daca o luam dupa ip-ul locatiei), dar in acest caz atata timp cat afisarea nu se face in concordanta cu textul paginii, ce anunturi ne livreaza noua? Asigurari din Romania?
    O sa livreze in functie de ce site-uri ai vizionat anterior, sau se poate cum spui tu, sa livreze anunturi cu asigurari din Romania.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 1st February 2014, 14:26
  2. Nu se afiseaza bannerul
    De Xenon în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th July 2011, 21:58
  3. Nu imi afiseaza reclame
    De Fabius în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 6th May 2009, 13:49
  4. Nu se mai afiseaza reclame !