1. Home page
a) reclama 300 x 600 sau cât are în dreapta (switch cu .large-8 columns)
b) reclama de 728 x 90 aș renunța la ea, aș micșora tot ce e deasupra reclamei Dicționarul explicativ al limbii române și box de search plus buton cu 50% ca să pun în dreapta o reclama 300 x 250 sau 336 x 280 și aș renunța la suprapunerea form-ului și butonului cu Dicționarul explicativ al limbii române
2. Pagina unui cuvânt
- partea de sus rămâne la fel ca la punctul 1b
- aș scoate reclama din lista de definiții (336 x 280) și aș insera sus și jos Link units
Salut,
Am aplicat recomandarile tale pe allewoerter.de (Acelasi lucru, doar ca in germana). La asta te refereai?
Multumesc.
Am aplicat recomandarile tale pe allewoerter.de (Acelasi lucru, doar ca in germana). La asta te refereai?
Multumesc.
Da, ceva asemanator. Trebuie testat, fiecarui site randamentul difera. Nu e o regula de care trebuie sa ti cont, testezi diferite reclame, in diferite pozitii. Poti verifica cum are concurenta plasata reclama.
Da, ceva asemanator. Trebuie testat, fiecarui site randamentul difera. Nu e o regula de care trebuie sa ti cont, testezi diferite reclame, in diferite pozitii. Poti verifica cum are concurenta plasata reclama.
Cam cat timp trebuie sa astept pana sa-mi dau seama daca merge? Pe site-ul de germana am undeva la 200 de unici pe zi cu 400 de viewuri, adica nu mare smecherie...
Cam cat timp trebuie sa astept pana sa-mi dau seama daca merge? Pe site-ul de germana am undeva la 200 de unici pe zi cu 400 de viewuri, adica nu mare smecherie...
Cel mai simplu? Cresc veniturile.
Mai complicat verifici Performance reports dupa tipul reclamei, marime, etc.