Double post. scuze.
Versiune printabilă
Double post. scuze.
Corect. M-am gandit si eu la asta, dar eu ma bazez pe anunturile bazate pe interes si nu pe cele contextuale. Dupa cum spuneam, majoritatea vizitatorilor sunt logati in google. De aceea, m-ar interesa daca exista cineva care sa-mi spuna unde ar trebui sa pozitionez cel mai bine anunturile ca sa fie afisate.
Referitor la heatmap generator, acestea fac tracking si la miscarile mousului sau doar la clickuri?
Fa teste si vezi unde dau cel mai bine click userii tai. Altfel nu avem cum sa ne dam seama. Mult succes!
Cresti ctr-ul dar scade cpc-ul. Se pare ca google stabileste cat vrei sa castigi lunar indiferent de modificarile facute.
Am vazut ca daca sunt new entry, pot sa trimit site-ul si tld-ul. Sper sa nu incalc TOC. Asadar, site-ul despre care va vorbesc este toatecuvintele.ro CTR-ul este inca mizerabil (sub 0,9). CPCul, nu mai vorbim. Am in medie un click de 2 eur si restul de 25-30 a cate 2 centi.
As aprecia daca mi-ati putea recomanda concret pozitionarea si tipurile de reclama.
Multumesc
Pai stai bine coane! Eu am o singura nisa unde merge asa de bine! Forex!
Ataşament 3459
Cum aș poziționa eu reclamele:
1. Home page
a) reclama 300 x 600 sau cât are în dreapta (switch cu .large-8 columns)
b) reclama de 728 x 90 aș renunța la ea, aș micșora tot ce e deasupra reclamei Dicționarul explicativ al limbii române și box de search plus buton cu 50% ca să pun în dreapta o reclama 300 x 250 sau 336 x 280 și aș renunța la suprapunerea form-ului și butonului cu Dicționarul explicativ al limbii române
2. Pagina unui cuvânt
- partea de sus rămâne la fel ca la punctul 1b
- aș scoate reclama din lista de definiții (336 x 280) și aș insera sus și jos Link units
Daca ar fi toate de 2 eur, as fi multumit, sau macar de 1 eur. Dar de ce aproape toate sunt de 2 centi si doar unul e mai scump?