Ctr-ul de la 0.5 -0.7 a crescut la 1%, traficul a crescut brusc de la o medie de 2k, la 10-14k. Veniturile in perioada 22-30-31 au fost cam pe aceeasi linie, valoare. Luna trecuta am facut mai multi bani.
Ctr-ul de la 0.5 -0.7 a crescut la 1%, traficul a crescut brusc de la o medie de 2k, la 10-14k. Veniturile in perioada 22-30-31 au fost cam pe aceeasi linie, valoare. Luna trecuta am facut mai multi bani.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Traficul e adus din siteul de filme?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu, doar facebook, detin pagini mari. Adaugat articole financiare, despre valuta.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Mai dar Ctr nu e asa mare. Aveam eu asta iarna 8 la suta si nu m-a contactat nimeni. Cred ca e de la sursa traficului mai degraba.
Nimic.
Alexandru Badinici este omul care se ocupa de partea de Adsense pentru Romania.
Daca mesajul a venit din partea lui, ii poti oferi informatiile fara probleme. El foloseste de obicei adresa de email @google.com, nu gmail.com.
Nu trebuie sa iti faci griji, ci doar sa ii dai o explicatie.
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)