Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cont inchis si final payment nu a venit.

MariusS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    23

Implicit Cont inchis si final payment nu a venit.

Salut. Am o problema si sincer nu stiu cum as putea sa o rezolv, poate aveti vreun sfat util pentru mine.

Am avut un cont adesense cu ceva bani pe el dar nu aveam 75 de euro sa ii pot scoate. Contul era pe o adresa de email veche si voiam sa o schimb, si cum la google nu poti schimba adresa de email am zis ca inchid contul si fac altul, stiam ca tre sa ma aprobe din nou etc. Zis si facut, inchid contul si logic ca eram eligibil la un final payment. Mi-au dezactivat contul totul ok, si trebuia sa astept 3 luni pentru plata finala (vreo 30 de euro). Acum dupa 3 luni primesc email-ul acesta:

The payment we sent for your Google AdSense earnings on May 8, 2014 was unsuccessful.

This occurred for the following reason:
    Payment expired. Please verify that your payment settings are correct and contact your payment provider to ensure any issues are resolved. You must resolve this issue in order to be paid.

To view and update your payment settings, please follow these steps:

Sign in to your AdSense account at https://www.google.com/adsense.
    Click the gear icon in the upper right corner of any tab, then, from the drop-down list, select Payments.
    In the left sidebar, choose Payment settings.
    Update your form of payment information.

Please note that if you are paid by check or by Western Union, you will need to click the 're-enable' button to re-enable your form of payment.

Sincerely,

The Google Billing Team
    Logic ca pe cont nu mai pot intra, e dezactivat, datele erau corecte toate, deci nu vad problema. Dar problema e ca nici pe cont nu mai pot intra si nici nu am cum sa ii contactez.
    Mi se pare o tampenie ce patesc... pur si simplu nu pot sa rezolv problema ca nu am cum intra pe cont si nici sa ii contactez nu pot.
    Am si aplicat din nou de pe acelasi cont ca sa mi-l activeze dar sunt respins continuu pentru continut insuficient.
    Vreo sugestie ceva ? Apreciez orice ajutor. Multumesc.

PS: Stiu ca nu e vreo avere 30 de euro, dar mna... contul e foarte vechi, sunt primii mei bani facuti pe net Parca as vrea sa ii primesc. Si ma si irita cam tare faptul ca sunt cumva blocat, nu pot sa iau legatura cu ei.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    22

Implicit

NU stiu cum ai putea sa iti rezolvi problema. NU mai mai auzit o chestie de genul, insa ce pot sa iti recomand ar fii forumul adsene.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    23

Implicit

Am incercat pe forumul din engleza... deja sunt 2, aproape 3 saptamani de cand am postat si nimic...

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de MariusS Vezi Post
    Salut. Am o problema si sincer nu stiu cum as putea sa o rezolv, poate aveti vreun sfat util pentru mine.

Am avut un cont adesense cu ceva bani pe el dar nu aveam 75 de euro sa ii pot scoate. Contul era pe o adresa de email veche si voiam sa o schimb, si cum la google nu poti schimba adresa de email am zis ca inchid contul si fac altul, stiam ca tre sa ma aprobe din nou etc. Zis si facut, inchid contul si logic ca eram eligibil la un final payment. Mi-au dezactivat contul totul ok, si trebuia sa astept 3 luni pentru plata finala (vreo 30 de euro). Acum dupa 3 luni primesc email-ul acesta:

Logic ca pe cont nu mai pot intra, e dezactivat, datele erau corecte toate, deci nu vad problema. Dar problema e ca nici pe cont nu mai pot intra si nici nu am cum sa ii contactez.
    Mi se pare o tampenie ce patesc... pur si simplu nu pot sa rezolv problema ca nu am cum intra pe cont si nici sa ii contactez nu pot.
    Am si aplicat din nou de pe acelasi cont ca sa mi-l activeze dar sunt respins continuu pentru continut insuficient.
    Vreo sugestie ceva ? Apreciez orice ajutor. Multumesc.

PS: Stiu ca nu e vreo avere 30 de euro, dar mna... contul e foarte vechi, sunt primii mei bani facuti pe net Parca as vrea sa ii primesc. Si ma si irita cam tare faptul ca sunt cumva blocat, nu pot sa iau legatura cu ei.
    Cine ti-a spus tie ca nu merge sa schimbi adresa de email? Eu am schimbat-o de vreo 4 ori pana acum Marius...
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    23

Implicit

Pai nu poti, poti adauga alta adresa cu care te poti loga pe cont, dar sa schimbi adresa principala a contului nu poti. Scrie si la ei pe help: https://support.google.com/adsense/a...c=1348127&rd=1

Please be aware that if your Google Account is a Gmail address, you will not be able to change it at this time. We're sorry for any inconvenience.
    Si mai era intr-un loc unde specifica si mai clar ca nu poti dar nu gasesc acum.
    In fine, ma gandeam ca poate unii de pe aici sunt mai versati un pic in adsense si stiu vreo metoda sa ii pot contacta. Ca altfel nu am cum sa rezolv.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de MariusS Vezi Post
    ...unii de pe aici sunt mai versati un pic in adsense si stiu vreo metoda sa ii pot contacta. Ca altfel nu am cum sa rezolv.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Eu am discutat cu ei de cateva ori via aceasta adresa: adsense-support@google.com

Incearca sa le trimiti un email detaliat cu publisher ID & restul informatiilor.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    23

Implicit

Sa iti dea Dumnezeu sanatate ! Am sa incerc. Multumesc mult.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 13th April 2013, 23:43
  2. Vara 2009 aproape de final...
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st August 2009, 13:58
  3. Windows XP Service Pack 3 final
    De Federals în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th May 2008, 16:07
  4. Payment in progress?
    De misu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th August 2007, 12:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.