Salut. Am o problema si sincer nu stiu cum as putea sa o rezolv, poate aveti vreun sfat util pentru mine.
Am avut un cont adesense cu ceva bani pe el dar nu aveam 75 de euro sa ii pot scoate. Contul era pe o adresa de email veche si voiam sa o schimb, si cum la google nu poti schimba adresa de email am zis ca inchid contul si fac altul, stiam ca tre sa ma aprobe din nou etc. Zis si facut, inchid contul si logic ca eram eligibil la un final payment. Mi-au dezactivat contul totul ok, si trebuia sa astept 3 luni pentru plata finala (vreo 30 de euro). Acum dupa 3 luni primesc email-ul acesta:
Logic ca pe cont nu mai pot intra, e dezactivat, datele erau corecte toate, deci nu vad problema. Dar problema e ca nici pe cont nu mai pot intra si nici nu am cum sa ii contactez.
Mi se pare o tampenie ce patesc... pur si simplu nu pot sa rezolv problema ca nu am cum intra pe cont si nici sa ii contactez nu pot.
Am si aplicat din nou de pe acelasi cont ca sa mi-l activeze dar sunt respins continuu pentru continut insuficient.
Vreo sugestie ceva ? Apreciez orice ajutor. Multumesc.
PS: Stiu ca nu e vreo avere 30 de euro, dar mna... contul e foarte vechi, sunt primii mei bani facuti pe net

Parca as vrea sa ii primesc. Si ma si irita cam tare faptul ca sunt cumva blocat, nu pot sa iau legatura cu ei.