Salutare. am observat ca in ultimele doua luni la Finalized earnings, Current balance suma este mai mica decat cea pe care am castigat-o intr-o luna? E posibil sa am clickuri invalide sau de ce e diferenta asta?
Salutare. am observat ca in ultimele doua luni la Finalized earnings, Current balance suma este mai mica decat cea pe care am castigat-o intr-o luna? E posibil sa am clickuri invalide sau de ce e diferenta asta?
Sa stii ca fac ei o verificare, ultima verificare, si se poate sa iti dea sau sa iti ia din ei.
Clickurile invalide le anuleaza de tot, adica nici nu iti mai apar. Din acest motiv la ora X ai 124 de clickuri si 14 euro si la ora W, mai tarziu, ai 102 clickuri si 9 euro. Si e un sistem corect sa stii, chiar de noi ne mai suparam pe ei.
Nimic.
Am inteles! si sa imi ia din ei cam care ar fi motivuul? intreb deoarece nu as vrea sa am probleme cu contul
De regula cand descopera clickuri de la ~dujmani~ ,de la robotei sau de la tine. Eu chiar am experimentat, adica mi-am dat click singur si am vazut ca dupa un timp a disparut si clickul si banii.
Ce am observat eu, adica cand dispar bani mai multi din cont la finalul lunii, e atunci cand trag tare pe Facebook. Mi se pare mi ca nu prea ii place lui Adsense ce vine din FB. Repet, mi se pare. In rest, luna asta, doar 50 centi mi-au luat.
Nimic.
cam 12 euro mi-a luat luna asta... luna trecuta 5... daca tin bine minte
Uite, aici ai explicația oficială din partea Google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)