1st January 2014, 13:58
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lukiano
Ieri din 3700 de vizitatori unici am facut 3.8 euro cu un ctr de 1% conform adsense. Este rau? Trebuie tinut cont ca majoritatea vizitatorilor vin din cautare google, bounce-ul este de 78%, iar timpul mediu petrecut pe site este de 2 minute si ceva per vizitator.
La 3700 vizitatori doar 3,8 euro e putin, eu la 3200 unici am facut cam 11 euro si asta imediat dupa Craciun, desi se stie ca la sfarsit de an cpc-ul scade drastic deoarece se incheie anul si nu mai liciteaza nimeni pana in ianuarie.
Cauza la tine se poate sa fie bounce-ul, e mare 78%, la fel din acest motiv ai sub 2 afisari/vizitator unic. Trebuie sa aduci mai mult content de calitate, asta va scadea bounceul pe la 50% si implicit vor creste afisarile la adsense. Acum depinde cum pui reclamele si cum le integrezi in continut, daca le pui unde se uita vizitatorul mai mult, ai sansa sa cresti ctr-ul iar astfel vei face ceva mai bine la 3700 vizitatori, nu doar bani de un suc si o cafea 
M-am uitat pe site si ai doua greseli care sar in ochi, da edit la style.css daca tot folosesti wordpress si lateste bara laterala ca sa nu iasa reclama de 300*600 din context.
In rest, scoate chenarul de la patratul din articol, ca asa cum e pus acum iese in evidenta iar din aceasta cauza, ctr-ul nu are sanse sa creasca.
An nou fericit!
Ultima modificare făcută de dary5ro; 1st January 2014 la 14:04.