Buna, sincer am o problema destul de comica. Am cont de adsense acceptat pe un site legal si Am uitat pe ce cont adica adresa de email de la adsense. Cum o pot afla?![]()
Buna, sincer am o problema destul de comica. Am cont de adsense acceptat pe un site legal si Am uitat pe ce cont adica adresa de email de la adsense. Cum o pot afla?![]()
Interesanta treaba, uitate in istoricul de la browser. Daca incerci sa pui un mail in casuta de login, nu iti apare?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Ai confirmat contul adsense? Daca da atuci vezi pe hartia cu care a venit pinul.
ia toate mailurile pe care le folosesti si verifica inboxul . Cu siguranta ai primit mail de la google atunci cand ti-ai creat contul.
O alta varianta: da-i 'forgot my password' pe pagina adsense, si introdu cate o adresa de mail de a ta. Daca o nimeresti pe cea pe care ai contul iti va zice ca "parola a fost trimisa pe mail". Daca nu e va da mesajul de eroare "aceasta adresa de email nu este asociata nici unui cont google."
Oricum, trebuie sa-ti aduci aminte sau sa afli adresa de mail. Fara ea, contul tau de adsense este inutilizabil si va trebui sa-ti faci unul nou. Am patit-o si eu, dar mi-am amintit-o, intr-un final.
Posibil sa-ti aminteasca ei adresa daca iti faci cont nou. Adica sa-ti spuna ca deja ai un cont aprobat pe adresa ....
Intreaba direct pe forumul Google. Sau foloseste solutia de aici:
Grupy dyskusyjne Google
Sugestie: If it's likely that you no longer have access to the email you used to sign up for AdSense, then probably the best thing to do is apply for a new account. That should be disapproved because of your existing account, but you would receive information on how to close your old account in favor of the new one.
Rezultat: That was a good trick to apply for a new account. I was able to find my original account and finally get everything linked back together now. I still think that it shouldn't have been that hard, but hey, whatever works.
multumesc frumos tuturor.
Am intalnit problema asta la contul abandonat a cuiva din familie
Am facut alt cont vu aceeasi adresa (fara sa fie scris identic) si nume similar (prima oara cu un prenume acum cu doua) si la jumatate de ora mi-a aparut mesaj ca am deja un cont adsens cu email hghgghg@fmail.com plus instructiuni de folosire a contului vechi prin contul nou
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)