Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Acceptare cont google adsense

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit Acceptare cont google adsense

Cate reincercari iti sunt permise pentru validarea contului de adsense?
    Se poate obtine mai usor cont adsense pentru un blogspot?
    Daca as citi toate regulamentele lor credeti ca m-ar ajuta cu ceva sa inteleg mai mult decat e clar si foarte general si stiu deja(ex: sa nu iti dai click pe reclama, sa nu le incadrezi, sa nu le pui pe pagini fara continut, sa nu incurajezi clickurile pe reclame in nici un mod, maxim 3 reclame pe pagina etc.)?
    Am inteles ca pe siteurile de jocuri sunt acceptate mult mai greu conturi de adsense si de unde am aflat informatia un argument era ca nu au continut de calitate(text unic relevant etc.), este adevarat? Dar daca am descrieri de 300+ cuvinte in medie pe fiecare joc tot ca site de jocuri este tratat din punctul asta de vedere?
    Multumesc aniticipat!
    Fara semnatura.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Pai daca ai citi regulamentele lor ai intelege de ce nu te accepta.
    Care e motivarea lor? De cele mai multe ori gasesti acolo raspunsul.
    Vezi ca pe forum sunt niste solutii, incearca sa le aplici.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Pai daca ai citi regulamentele lor ai intelege de ce nu te accepta.
    Care e motivarea lor? De cele mai multe ori gasesti acolo raspunsul.
    Vezi ca pe forum sunt niste solutii, incearca sa le aplici.
    Bună ziua,

După cum am menţionat în e-mailul nostru de bun venit, efectuăm o a doua examinare a cererii dvs. pentru AdSense după ce codul AdSense este plasat pe site-ul(urile) dvs. Ca urmare a acestei examinări, am respins contul dvs. din cauza următoarelor încălcări:

Probleme:

- Site-ul nu respectă politicile Google

---------------------

Detalii suplimentare:

Site-ul nu respectă politicile Google: momentan nu putem aproba solicitarea, deoarece site-ul dvs. nu respectă politicile de produs Google AdSense (http://support.google.com/adsense/bi...?topic=1271507) sau nu respectă regulamentul de calitate pentru webmasteri (http://www.google.com/support/webmas...er=35769&hl=ro). Obiectivul nostru este să punem la dispoziţia agenţilor de publicitate site-uri cu conţinut complex şi relevant, care primesc trafic organic şi care ne permit să difuzăm anunţuri corect direcţionate pentru utilizatori. Suntem de părere că, în prezent, site-ul dvs. nu întruneşte aceste criterii.

Sfaturi:
    Iată câteva recomandări care vă vor ajuta să îmbunătăţiţi experienţa de utilizare a site-ului şi să respectaţi criteriile AdSense:
    - este important ca site-urile care afişează anunţuri Google să ofere utilizatorilor valoare semnificativă. În calitate de editor, trebuie să furnizaţi conţinut unic şi relevant, care să le ofere utilizatorilor un motiv de a accesa cu prioritate site-ul dvs.;
    - nu plasaţi anunţuri în pagini generate automat sau în pagini în care conţinutul original este nesemnificativ sau inexistent;
    - site-ul trebuie să le ofere utilizatorilor o experienţă bună şi prin intermediul unui sistem de navigare şi al unei organizări clare. Utilizatorii trebuie să poată naviga cu uşurinţă în cadrul paginilor şi să poată găsi informaţiile pe care le caută.

Consultaţi regulamentul de calitate pentru webmasteri pentru ajutor suplimentar cu privire la modul în care le puteţi furniza utilizatorilor o experienţă plăcută.

Imediat ce efectuaţi modificările necesare, vom examina din nou solicitarea dvs.

Mi se pare destul de generala problema indicata.
    Fara semnatura.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    Bună ziua,

După cum am menționat în e-mailul nostru de bun venit, efectuăm o a doua examinare a cererii dvs. pentru AdSense după ce codul AdSense este plasat pe site-ul(urile) dvs. Ca urmare a acestei examinări, am respins contul dvs. din cauza următoarelor încălcări:

Probleme:

- Site-ul nu respectă politicile Google

---------------------

Detalii suplimentare:

Site-ul nu respectă politicile Google: momentan nu putem aproba solicitarea, deoarece site-ul dvs. nu respectă politicile de produs Google AdSense (http://support.google.com/adsense/bi...?topic=1271507) sau nu respectă regulamentul de calitate pentru webmasteri (http://www.google.com/support/webmas...er=35769&hl=ro). Obiectivul nostru este să punem la dispoziția agenților de publicitate site-uri cu conținut complex și relevant, care primesc trafic organic și care ne permit să difuzăm anunțuri corect direcționate pentru utilizatori. Suntem de părere că, în prezent, site-ul dvs. nu întrunește aceste criterii.

Sfaturi:
    Iată câteva recomandări care vă vor ajuta să îmbunătățiți experiența de utilizare a site-ului și să respectați criteriile AdSense:
    - este important ca site-urile care afișează anunțuri Google să ofere utilizatorilor valoare semnificativă. În calitate de editor, trebuie să furnizați conținut unic și relevant, care să le ofere utilizatorilor un motiv de a accesa cu prioritate site-ul dvs.;
    - nu plasați anunțuri în pagini generate automat sau în pagini în care conținutul original este nesemnificativ sau inexistent;
    - site-ul trebuie să le ofere utilizatorilor o experiență bună și prin intermediul unui sistem de navigare și al unei organizări clare. Utilizatorii trebuie să poată naviga cu ușurință în cadrul paginilor și să poată găsi informațiile pe care le caută.

Consultați regulamentul de calitate pentru webmasteri pentru ajutor suplimentar cu privire la modul în care le puteți furniza utilizatorilor o experiență plăcută.

Imediat ce efectuați modificările necesare, vom examina din nou solicitarea dvs.

Mi se pare destul de generala problema indicata.
    Mai pe scurt nu le place siteul tau de jocuri, nu ofera vizitatorilor nimc nou sub soare.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Poi ofera, flashurile nu le citesc, dar textul unic si zic eu relevant referitor la jocuri exista .... o sa incerc sa il imbunatatesc, ii ok daca modific descrierile la categorii dupa ce au fost indexate sau o sa am probleme cu vizitele?
    Mai mult in sensu asta nu am idee ce pot sa fac...
    P.S Intrebarea cu blogspotul, eu asa am auzit ca se accepta usor pe blogspot fac unul adaug vreo 30 de articole am sanse sa il primesc ca dupa nu cred ca sa imi suspende contul ca o sa fie si pe siteu de jocuri.
    Fara semnatura.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu cat de stricti sunt acum, dar am inteles ca-s destul de pretentiosi, dar ce poti incerca e sa aplici pt contul de adsense cu un site de calitate, cu articole utile, de 500-1000 de cuvinte, site serios, fara reclame pe el, etc... Iar dupa ce te accepta, poti pune adsense pe orice site.
    Signatura lipsa

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

P.S Intrebarea cu blogspotul, eu asa am auzit ca se accepta usor pe blogspot fac unul adaug vreo 30 de articole am sanse sa il primesc ca dupa nu cred ca sa imi suspende contul ca o sa fie si pe siteu de jocuri.
    Am avut/am blog(-uri) pe blogspot si pot sa spun cu mana pe inima ca nu se accepta mai usor. Cel putin un blog, care n-a primit acceptul dupa mai multe incercari, are continutul (si nu, nu sunt subiectiv) mult mai calitativ decat au multe bloguri acceptate. Dar asta este, merg(em) mai departe. De multe ori mi se pare o loterie AdSense-ul.
    p.s. ca sa nu mai zic ca am primit raspuns(-uri) in cateva secunde dupa trimiterea cererii, deci au fost foarte bine examinate blogurile...

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

@tymbark sper sa nu trebuiasca sa ajung la asta, desi nu zic ca nu as putea sau ca nu ar fi mai profitabil poate chiar mai profitabil ca unul de jocuri, cam cate articole zici ca ar fi minim? Si promovat? Mersi.
    Citat Postat în original de haiduc Vezi Post
    Am avut/am blog(-uri) pe blogspot si pot sa spun cu mana pe inima ca nu se accepta mai usor. Cel putin un blog, care n-a primit acceptul dupa mai multe incercari, are continutul (si nu, nu sunt subiectiv) mult mai calitativ decat au multe bloguri acceptate. Dar asta este, merg(em) mai departe. De multe ori mi se pare o loterie AdSense-ul.
    p.s. ca sa nu mai zic ca am primit raspuns(-uri) in cateva secunde dupa trimiterea cererii, deci au fost foarte bine examinate blogurile...
    Erau .blogspot?
    Fara semnatura.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu stiu sa zic un nr minim de articole, dar trebuie sa lase impresia ca site-ul ala e facut pt...utilizatori, nu pt adsense. Eventual nici sa nu fie prea nou. Dar eu zic ca daca ar avea vreo 20 de articole de calitate, deja pare site ok si ar putea sa-l accepte fara pb.
    Signatura lipsa

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

Erau .blogspot?
    Si .blogspot si .ro (pe platforma blogger). Continut de calitate, minim 50 de articole. Ce-i drept aveam 2-3 bannere de afiliere, poate i-a deranjat. Dar, repet, cel mai mult m-a frapat rapiditatea cu care am primit raspunsurile "analizei", probabil de la vreun robotel (de la cateva secunde, pana la maxim 10 minute).

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cerere Cont Google Adsense Respins
    De segamarius în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd February 2012, 14:12
  2. Cerere Cont Google Adsense Respins
    De pzoliweb în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 20th February 2012, 23:27
  3. Acceptare cont adsense
    De danyel_slm91 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 61