Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Favicons in text ads

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit Favicons in text ads

Neata`

Sunt active de ieri, conform cu circulara google.
    Cei care au campanii active un feedback ar fi util

Noul look :
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Daca vom corela aceaste incercari de a atrage mai multe click-uri (favicon, sageti, etc) cu faptul ca a scazut CPC-ul, deci probabil ca si advertiserilor li se ia un pret mai mic per click, ne da de inteles ca Google se zbate din rasputeri sa ne lasam de SEO si sa apelam la adwords in numar cat mai mare ..

Eu as vrea sa aflu de la advertiseri daca un click ii costa mai putin in ultima vreme.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Daca vom corela aceaste incercari de a atrage mai multe click-uri (favicon, sageti, etc) cu faptul ca a scazut CPC-ul, deci probabil ca si advertiserilor li se ia un pret mai mic per click, ne da de inteles ca Google se zbate din rasputeri sa ne lasam de SEO si sa apelam la adwords in numar cat mai mare ..

Eu as vrea sa aflu de la advertiseri daca un click ii costa mai putin in ultima vreme.
    NU cred ca Google se mai zbate prea tare, pentru ca pe unele nise, se plateste destul de bine A facut Brands Push, iar acum Brands au venit la adwords. Pentru restul, raman doar 3 locuri. Cat seo sa mai faci?

Exemplu: http://www.optimizare-seo.net/blog/s...omerciale.html

Cat despre CPC mic, mai tine si de nisa, site sau de target. Bugete mici, site-uri pline de ads, etc. Discutia e complexa, dar daca bugetele sunt mici, spre foarte mici, atunci CPC cat sa fie?
    Ultima modificare făcută de Tom; 24th July 2013 la 13:37.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Uite ce se intampla cu noile modificari ... La mine cel putin, pe un site cu setarile de interes cerute de tine:

11.592
    48
    0,41%

0,09 €
    0,37 €
    4,27 €

E interesanta ideea cu favicons, sa vedem si alte rezultate viitoare. In primul si in primul rand ar trebui sa-si revina CTR-ul si sa nu mai apara tot felul de probleme legate de aprobarea/stergerea asa-ziselor click-uri "nevalide" si apoi, cu siguranta, favicons vor fi utile in procesul de promovare pe care-l fac publisherii pe site-urile lor.

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Neata`

Sunt active de ieri, conform cu circulara google.
    Cei care au campanii active un feedback ar fi util

Noul look :
    Click-uri dupa click-uri sterse pur si simplu, fara nicio motivatie ... De la 250 - 300 de click-uri ajungi sa ai de 10 ori mai putin, adica 20 - 30. E pur si simplu inadmisibil asa ceva! Asa cum am remarcat si in thread-ul pe care l-am deschis si de care ai amintit si tu, Antonio, mi se pare o lipsa de respect cu aceasta "stergere" a click-urilor. Am vazut-o cu proprii-mi ochi, deci nu vorbesc povesti. Am rugat de asemenea si alti colegi sa imi confirme. Tu ai fost cel care mi-a confirmat, insa mi-ai spus ca ele au fost recontorizate, fapt ce la mine nu s-a intamplat.

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post

Precum si atractia dintre doi oameni, in care exista mai multe puncte comune, unele mai interesante, altele mai putin interesante, exact asa este si cu SEO, social media, promovare offline, marketing afiliat, etc. Practic, in ziua de astazi, trebuie sa arati bine (fizic), sa ai coloana vertebrala, sa fii bine antrenat din punct de vedere al cunostintelor, sa ai "relatii", sa comunici, sa fii un bun profesionist, sa faci performanta si sa te autooptimizezi. Ei, cam asa e si cu SEO, este o parte, un procent dintr-un tot, e bun pe de o parte, dar pe de alta parte se pare ca se restrange pas cu pas in detrimentul altor metode de promovare. Oricum ar fi, oricat de mari sau de mici ar fi bugetele advertiserilor, ele vor fi indreptate atat catre SEO, cat si catre social media, affiliate marketing, chiar promovare offline (indoor, outdoor) sau media/tv.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    NU cred ca Google se mai zbate prea tare, pentru ca pe unele nise, se plateste destul de bine A facut Brands Push, iar acum Brands au venit la adwords. Pentru restul, raman doar 3 locuri. Cat seo sa mai faci?

Exemplu: Doar 21.5% rezultate comerciale pe nisa smartphones

Cat despre CPC mic, mai tine si de nisa, site sau de target. Bugete mici, site-uri pline de ads, etc. Discutia e complexa, dar daca bugetele sunt mici, spre foarte mici, atunci CPC cat sa fie?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum pui diacritice la un text
    De Dan în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 3rd October 2012, 15:55
  2. Ratio of Code to Text in HTML - raportul dintre text si cod
    De lovelife în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 10th December 2010, 15:34
  3. TLA text-link-ads.com
    De cris în forumul Adsense
    Răspunsuri: 52
    Ultimul Post: 16th November 2007, 21:21
  4. Text vs Alt
    De alphadesign în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd May 2005, 14:35
  5. Text cu bold
    De duduloi în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 18th November 2004, 18:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •