Rezultate 1 la 10 din 40

Subiect: Scadere dramatica CPC / Nessie update / Reclame slab platite / Optimizare pozitii ads

Afișare hibrid

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Este o problema la inregistrarea click-urilor ... Cel putin aceasta este opinia dupa rezultatele testelor facute! Se inregistreaza, iar apoi sunt sterse sau nu se inregistreaza deloc.

Apropo, aveti idee cat de relevante si reale sunt "exit links" din statcounter.com? L-am folosit si pe acesta ca tool si rezultatele au fost intocmai cu testele: un CTR de 2,5-3% si peste 1,000 de click-uri la 10,000 de vizite unice/zi, in timp ce in Google AdSense CTR-ul este de 0,3%, adica aproximativ 30-40 de click-uri la 10,000 vizite unice/zi. Legat de statcounter, am citit prin multe resurse si se pare ca sunt intre 90-95% bune si relevante acele "hits-uri" din exit links, precum si statisticile cu vizitele, etc.

Citat Postat în original de dary5ro Vezi Post
    Da, intr-adevar la 11,500 afisari sa faci doar 4 euro si ceva din cauza unui ctr de 0,41% care e foarte slab (de asta e mic si ecpm 0,37 euro).
    Click-ul de 9 centi e ok platit, dar de exemplu la mine, desi am site-uri care nu sunt de nisa buna pentru adsense, deci nu exista reclame in domeniu pe el, tot reusesc un ctr general de 2% in cel mai penibil caz. Sunt zile si de peste 3% (aici ma refer la ctr general pe tot site-ul).
    La site-uri de nisa insa, unde am reclame in domeniu, sare ctr si peste 4 sau 6%, iar desi deseori primesc mai putin pe click decat ai primit tu, face mai multi banuti deoarece ecpm e cam de 10 ori mai mare (ti-ai facut o idee).
    Bine acum se poate ca pe site-ul tau sa intre doar public masculin, am asa un site unde desi exista reclame in domeniu, pai aia nu dau nici un click desi intra si 300 intr-o zi. La altul axat mai mult pe public feminin, desi intra doar 100/zi face clickuri destul de bine.

Deci daca reclame sunt bine puse la tine in pagina, inseamna ca publicul tau e de vina pentru ctr atat de mic, iar tot ce poti sa faci este sa atragi si o alta categorie de public ca sa ameliorezi ceva, altfel ramai asa, munca multa, bani putini.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Din pacate statcounter nu da statisticile pe IP ci doar pe pagina din care a iesit prin click. Este posibil ca acelasi user sa iasa prin click de 10 ori din pagini diferite si google sa contorizeze doar un click [aici nu este relevant statcounter in rest el contorizeaza corect]

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Este o problema la inregistrarea click-urilor ... Cel putin aceasta este opinia dupa rezultatele testelor facute! Se inregistreaza, iar apoi sunt sterse sau nu se inregistreaza deloc.

Apropo, aveti idee cat de relevante si reale sunt "exit links" din statcounter.com? L-am folosit si pe acesta ca tool si rezultatele au fost intocmai cu testele: un CTR de 2,5-3% si peste 1,000 de click-uri la 10,000 de vizite unice/zi, in timp ce in Google AdSense CTR-ul este de 0,3%, adica aproximativ 30-40 de click-uri la 10,000 vizite unice/zi. Legat de statcounter, am citit prin multe resurse si se pare ca sunt intre 90-95% bune si relevante acele "hits-uri" din exit links, precum si statisticile cu vizitele, etc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th March 2013, 20:21
  2. Optimizare Reclame Adsense
    De matei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd July 2011, 21:31
  3. Sondaje platite ca metoda de optimizare?
    De tudorc11 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th January 2011, 16:35
  4. Scadere dramatica DezmembrariMasini.ro
    De dragoserv în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 28th October 2007, 01:50
  5. Reclame platite pe Neogen
    De rev în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 17th August 2005, 16:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •