Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Diferente afisare reclame Google AdSense ; Crestere/Scadere CTR/CPC

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Lightbulb Diferente afisare reclame Google AdSense ; Crestere/Scadere CTR/CPC

Seara buna stimati colegi,

Am observat si eu recent toate schimbarile pe care le-au facut cei de la google, implicit, afisarea acelor reclame cu "sageata" pe ele. Sunt anumite site-uri pe care sunt afisate reclamele "vechi" (clasice) si la oricate refresh-uri ar fi date tot acelea apar, in schimb, la alte site-uri sunt afisate reclame "noi" (cu acele sageti). As vrea sa va intreb daca stiti care este logica si sa o si explicati mai bine (mai ales ca nu exista vreo setare speciala in Google AdSense pentru afisarea unui sau altui tip de reclama). Mentionez de asemenea ca la unul din site-uri am avut afisate o perioada numai reclame cu "sagetele", iar apoi au aparut deodata numai reclame "vechi", nefacand cumva vreo modificare/setare implicita in acest sens.

De asemenea, am observat ca reclamele cu sageti sunt mult mai bine click-uri, CTR-ul fiind in crestere cu 1-2% fata de reclamele clasice. La voi cum se manifesta? Exista vreo diferenta intre reclamele clasice si cele noi in ceea ce priveste CTR-ul? Ati avut cumva si ambele tipuri de reclame (noi/vechi) la refresh-uri pe paginile pe care le monetizati cu Google AdSense?

Am atasat si ceea ce inseamna pentru mine "reclama veche" si ceea ce inseamna "reclama noua".

-> Tip de reclama veche

-> Tip de reclama noua

Va doresc o seara frumoasa in continuare!

Cu deosebit respect,
    Andrei
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

reclamele cu sageata au un ctr mai bun ..
    iar raspunsul ...de ce nu apare sageata, il ai aici .Have You Been Affected By The Nessie Update? Google AdSense forum at WebmasterWorld
    Our systems have determined that some ad elements in text ads implemented on your site are not performing well for users, advertisers, and/or the publish network, therefore, the arrow button may not display on your ads moving forward. Different ad elements may or may not appear in text ads depending on what is deemed best performing for users, advertisers, and publishers. We believe these changes will encourage advertisers to spend more on the network, and lift earnings for our publisher clients in the long term.
    On Friday 9th, a change went out that removed the arrow button (Nessie) from the text ads appearing on about ~5000 publishers websites
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare afisare reclame Google Adsense
    De alexandru1993 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th February 2012, 02:07
  2. Probleme afisare ads Google Adsense.
    De Lupanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th January 2012, 18:15
  3. Problema afisare reclame adsense
    De Chivu Mihai în forumul Adsense
    Răspunsuri: 20