in mod ciudat, desi la finalul lunii aprilie avea 70.37, m`am trezit pe 15 mai cu o ajustare de 1.07 euro in minus, iar ca motivare apare "Activitate nevalidă"
Aveti idee de la ce e scaderea aia?
in mod ciudat, desi la finalul lunii aprilie avea 70.37, m`am trezit pe 15 mai cu o ajustare de 1.07 euro in minus, iar ca motivare apare "Activitate nevalidă"
Aveti idee de la ce e scaderea aia?
Se mai intampla ajustari dintr-astea. Poate au considerat un click invalid. Uneori, cand un user face click pe un ad de mai multe ori, initial iti contorizeaza click-urile si veniturile, dar apoi le desconsidera, ca sa zic asa. Eu cel putin asa am patit. Cred ca un user daduse click pe toate cele 3-4 link-uri dintr-un ad si initial imi aratase nu stiu cat centi si 3 click-uri, dar apoi au disparut click-urile alea si implicit banii. Na... 1 E din 70 nu-i o mare pierdere, zic eu
Signatura lipsa
pai de ce s-a facut corectura dupa 15 zile de la incheierea lunii?
E tragic acum ca am scazut sub 70 si trebuie sa mai stau o luna![]()
Cred ca e mult mai corect sa iti ia din banii proveniti dintr-o " activitate nevalida " decat sa primesti ban ca inainte pentru acelasi motiv. Eu zic sa te multumesti ca ti-a luat juma de pachet de tigari si nu ti-a luat tot baxul ! Nu cred ca e chiar asa de tragic ...
Stima,
Cucu Ionut
Ex user ccnetwork
Eu pe la inceputul lunii am observat ca mi-au scazut vreeo 3 euro din castigul pe luna trecuta, am zis ca e ajustarea obisnuita.
De vreo 3 zile am observat o noua ajustare de data aceasta de vreo 33 centi, ma uit la plati si vad ca scrie activitate invalida 0.33 euro, m-am speriat putin deoarece activitate invalida nu e ceva de bun augur.
Da, poate fi de la click-urile date de difeiriti roboti care iti viziteaza pagina sau de la useri care prind drag de reclamele vazute pe pagina ta si incep sa le clickaleasca aiurea.
Probabil de cand au multiplicat optiunile de plata au adus imbunatatiri si la monitorizarea clickurilor pe fiecare cont in parte si asa tot noi suferim ca ne taie de doua ori din venit.
Ideal e sa mentii reducerea in sume mici, altfel se poate sa apara probleme mai serioase.
De cand treaba asta cu Sold Actual mi se bat cap in cap niste chestii pe la sumele din AdSense. In plus, pe acel screen cu datele de plata nu`mi apare data la care am incasat plata luna trecuta, ceea ce e iar ciudat, pana acum imi aparea mereu cand am luat banii. Si in final, nu vad nici o miscare cu plati in efectuare sau eliberate in contul meu, desi pana acum aparea macar in efectuare plata. Si ca o alta noutate, imi apare pe data de 15 mai o activitate invalida de 0.01 euro, pe care mi i`au luat din total. Pe la voi se regasesc aspecte enumerate de mine mai sus sau e ceva in neregula la mine?
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)