la fel mi se intampla si mie.. dimineata pe la zece sa zicem ca am 1 euro... bineinteles sunt bucuros ca la prima ora am facut 1 euro. nu trec 15 minute si ma trezesc cu 8 centi. serios?
plus ca in ultimele doua zile mi-au scazut veniturile.
la fel mi se intampla si mie.. dimineata pe la zece sa zicem ca am 1 euro... bineinteles sunt bucuros ca la prima ora am facut 1 euro. nu trec 15 minute si ma trezesc cu 8 centi. serios?
plus ca in ultimele doua zile mi-au scazut veniturile.
La mine ajustarile nu au depasit niciodata 1 euro, iar cateva luni chiar au disparut, luna asta vad ca au aparut iar, tot caut pe net un raspuns clar, dar nu gasesc. Ma gandesc ca sunt rotunjiri, caci nu de multe ori scire venit 0,6 pe click dar cand aduni era de fapt 0,58 si la cateva sute ... se aduna!
Uitati aici corectieGrupuri Google
Omul e dator![]()
Saracul, abia aia ajustare. Dar cum nu cunosc nisa jocurilor nu ma pot pronunta. Pot insa afirma ca si azi sunt debusolat, un site facuse 2,87 euro pana pe la ora 20, intru acum, ghici ce? 0.04 centi. Am putea presupune ca se fac niste teste pentru imbunatatirea performantelor atata ale advertiserilor cat si ale publisherilor, insa deja se intrece masura cu ajustarile astea in minus. Adica, luni bune nu am nimic de genul si instant am clickuri invalide zilnic?
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Dar se reduce si numarul de click-uri? sau doar se reduce suma totala
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu este vorba numai de click-uri invalide sau de de ajustarea castigurilor. Probabil de la o vreme, tuturor v-au scazut castigurile si toate procentele din AdSense, mai ales pe variantele de desktop, deoarece au fost eliminate cunoscutele "arrows" (~sageti). La multi publisheri, aceasta este o mare problema, deoarece cu ajutorul acelor sageti castigurile erau de 4-5 ori mai mari, iar in prezent, acestea au scazut dramatic ajungand infime (Ex: de la 10 EUR/zi la 0,5-2 EUR/zi).![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Eu am renuntat in perioada asta la adsense, am campanii la clienti directi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)