Da, deschiderea unui cont te costa 10 euro. la urmatoarea plata primesti cat a trimis google.
Da, deschiderea unui cont te costa 10 euro. la urmatoarea plata primesti cat a trimis google.
Sau daca ai internet banking le transferi din contul de euro in contul cu ron
pana acum am luat banii prin WU si nu plateam niciun comision. Am crezut ca banca va face transferul din EURO in RON si voi gasii banii in RON in contul meu, dar se pare ca m-am inselat, asa ca am pierdut 10 euro si tot nu am banii disponibili pe card, va trebui sa merg la banca. Am incercat cu transfer si nu merge prin BT24, oricum mai plateam un comision ceva. O sa-i ridic direct de la ghiseu.
Multumesc de raspunsuri![]()
Putin off: acum ca ai cont in euro, daca platesti ceva prin paypal in E ti se ia automat din contul E si asa iesi mult mai bine. Eu cand aveam numai cont in Ron si plateam ceva prin paypal se faceau niste cursuri de schimb aberante . ( la 5-10 euro nu simti dar la sume mai mari conteaza- cel putin pentru mine)
Da, BT e o ........ de banca.
Daca mai primesti odata bani, sunt in stare sa-ti mai deschida un cont. Merg pe premiza (ca si explicatie) ca e total gratuit (primul an parca)
Am patit-o si eu acum cca 2 ani si un pic, am fost la ei, am inchis contul de euro si am semnat o hartie cum ca sunt de acord sa faca automat conversia si sa "verse" banii in contul de ron (explicatia de baza este ca: "poate nu va convine cursul valutar si vreti sa-i schimbati mai tarziu" - teoretic de-aia ti-a deschis un cont in eur)
dar nu inteleg cei 10 eur (se poate ca google sa fi selectat pt plata externa sa platesti tu comisionul tranzactiei, si atunci se intelege)
Pentru sumele mari, eu unul recomand WU, pentru că majoritatea băncilor fac conversia haotic în lei spre contul tău.
Dar şi la WU, am întâlnit nişte tanti care dădeau din umeri spunându-mi că n-au,când le-am zis că vreau în EURO că ei au cursul jalnic.
Pentru sume mici, eu unul aş merge pe varianta bancomatului, e mai facil utilizabilă având în vedere că poate fi coadă, poţi da de o cucoană care n-a auzit de google şi care crede cu tărie că vrei s-o ţepuieşti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)