27th January 2014, 10:39
0 out of 2 members found this post helpful.
Da, BT e o ........ de banca.
Daca mai primesti odata bani, sunt in stare sa-ti mai deschida un cont. Merg pe premiza (ca si explicatie) ca e total gratuit (primul an parca)
Am patit-o si eu acum cca 2 ani si un pic, am fost la ei, am inchis contul de euro si am semnat o hartie cum ca sunt de acord sa faca automat conversia si sa "verse" banii in contul de ron (explicatia de baza este ca: "poate nu va convine cursul valutar si vreti sa-i schimbati mai tarziu" - teoretic de-aia ti-a deschis un cont in eur)
dar nu inteleg cei 10 eur (se poate ca google sa fi selectat pt plata externa sa platesti tu comisionul tranzactiei, si atunci se intelege)
27th January 2014, 10:54
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Thomass
am spus sa "faca automat conversia" (adica schimbul valutar) nu sa ai in acelasi cont si ron si eur ... nu ? parca asta am scris ...
SUBCONT - nu exista.
singurul cont care il poti privi ca si "subcont" este cel de capital social al unei societati atunci cand faci majorare de capital. Nu este subcont, este un cont TEMPORAR pana te hotarasti ce faci cu banii (ii retragi sau ii muti in contul curent pentru a-i folosi).
o zi buna !