Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Adsense si Facebook

Afișare hibrid

daniweb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    32

Implicit

eu cred ca nu te baneaza pe motivul acesta, daca traficul este real atunci e ok. Oricum ei te pot bana cand au chef si iti gasesc ei un motiv, stai linistit. Stiu multe situri cu trafic direct 50% iar restul de 50% este din referi si nu au fost banati, vorbesc de situri cu trafic > 10k / zi

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de daniweb Vezi Post
    Oricum ei te pot bana cand au chef si iti gasesc ei un motiv, stai linistit. Stiu multe situri cu trafic direct 50% iar restul de 50% este din referi si nu au fost banati, vorbesc de situri cu trafic > 10k / zi
    Nu conteaza vizitele atunci cand esti banat de google, cu siguranta nu a fost banat doar ca asa a avut nea' google chef. Va rog daca e posibil sa nu mai spuneti ca totul este doar ca asa are chef cineva. Este un regulament foarte bine facut ce iti explica tot ce ai nevoie pentru a nu fi banat, nu e nevoie de prea mult timp sa il citesti.

Asadar consider ca in primul rand e nevoie sa fim noi corecti apoi sa vorbim de cei de la Google.

Cat despre Google am inteles ca in curand o sa fie deschis si in Romania un sediu la care clientii Adsense si Adwords sa poata primi raspunsurile mult mai rapid. Tin sa mentionez ca acest lucru nu are insa o data stabila si alte informatii de genu ( sau inca nu le stiu eu, o sa ma documentez si o sa revin).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Facebook down ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 25th September 2010, 18:18
  2. Facebook down ?
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 25th September 2010, 18:18
  3. Facebook ads
    De Adrian Poputoaia în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th June 2009, 16:00
  4. Facebook ads
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th June 2009, 16:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •