Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: script publicitate

bubu07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit script publicitate

salutare, datorita faptului ca adsense ofera din ce in ce mai putin pe click as vrea sa-mi fac propriul sistem de a vinde publicitate pe siteul meu plata per/click prin care clientii mei sa aiba posibilitatea de a vedea atunci cand doresc statisticile , stie cineva un script gratuit pentru asa ceva?

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Gratuit nu cred ca se gaseste ceva. Poate doar warez sau asa ceva, in schimb poti cumpa vezi pe hotscripts sau poate are cineva unul home-made

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

este OPENX, dar la plata pe click nu cred ca vei putea obtine venituri mai mari decat prin adsense
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    este OPENX, dar la plata pe click nu cred ca vei putea obtine venituri mai mari decat prin adsense
    pai ma gandesc .. daca adsense imi da si 0,02 euro pe click media pe zi este intre 0,03 si 0,04 euro pe click si eu vand cu 0,08 euro pe click nu ies in avantaj?
    mai este si avantajul ca nu mai astept dupa banii de la google si primesc banii in avans..
    Ultima modificare făcută de bubu07; 1st September 2011 la 16:20.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

NU gandesti bine. Nu o sa ai atatea click-uri cate ai acum in adsense (adsense pune reclamele relevante pentru a obtine o rata de click mai mare ), nu o sa ai access la atatia advertiseri, buyerii se pot pacalii foarte usor, dai tu cate 10 click-uri pe zi si pe ei nu ii protejeaza nimeni .Nu esti nici primul nici ultimul care sa gandit la treaba asta , dar ca sa vinzi singur publicitate printr-un openx trebuie sa ai miliarde de afisari lunar ,ca sa merite sa dezvolti un sistem mare.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de bubu07 Vezi Post
    pai ma gandesc .. daca adsense imi da si 0,02 euro pe click media pe zi este intre 0,03 si 0,04 euro pe click si eu vand cu 0,08 euro pe click nu ies in avantaj?
    Sunt mai multe aspecte,
    1. trebuie sa gasesti acei clienti care sa dea bani pentru publicitate la tine pe site, si de ce ar faceo la tine si nu la google sau la alti advertiseri mari. Abia reusesc sa o face agentiile mari si acolo e mai greu.
    2. Lipsa de diversitate de anunturi si incapacitatea de a targheta cum o face google va determina o rata de click mai mica, probabil daca acum ai in adsense 100 de click-uri pe zi in propriul tau sistem (presupunand ca o sa ai clienti si o sa fii cinsitit) o sa ai 10-15 click-uri
    Rata de click depinde si de mesajul din ads, culori, etc.
    Eu am mult mai multe afisari lunare decat tine, au venit clienti care au cerut plata per click si am refuzat pentru ca pot aparea discutii, ca eu am dat click-uri singur, etc. si prefer sa evit si vand baner cu pret lunar fix.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    NU gandesti bine. Nu o sa ai atatea click-uri cate ai acum in adsense (adsense pune reclamele relevante pentru a obtine o rata de click mai mare ), nu o sa ai access la atatia advertiseri, buyerii se pot pacalii foarte usor, dai tu cate 10 click-uri pe zi si pe ei nu ii protejeaza nimeni .Nu esti nici primul nici ultimul care sa gandit la treaba asta , dar ca sa vinzi singur publicitate printr-un openx trebuie sa ai miliarde de afisari lunar ,ca sa merite sa dezvolti un sistem mare.
    Sunt bune sfaturile voastre si chiar ma ajuta , nu vreau sa am un sistem mare de publicitate si doar pentru cele cateva siteuri pe care le detin , ma gandesc si la varianta de publicitate pe siteuri banner /pret/luna in functie de marime si de zona in care se afla siteul

Chiar acum am verificat adsense si am clickuri platite cu 0,01 ............

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Ai click-uri platite cu 0.01 deoarece ATAT VALOREAZA CLICK-ul ala! Nu te fura nimeni, chiar asta este valoarea site-ului / click-ului . Am fost si eu suparat la un moment dat pe treaba asta, si frustrat, dar am inteles ca decat sa cauti sa castigi 0.011 pe click in loc de 0.01 mai productiv este sa lucrezi la site-ul ala, sau sa incepi alte proiecte care sa merita , care sa converteasca . Cum poate da cineva mai mult de 0.01/click daca 1 din 200 de oameni care intra cumpara si profitul este si el mic.

In concluzie, iti trebuie un site de calitate, cu vizitatori de calitate, care automat o sa produca si mai multi bani. Eu de exemplu primesc pe site-ul meu de slabit in medie 0.07c/click si asta la 800 de click-uri .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Publicitate CPM
    De Fabius în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th May 2009, 02:22
  2. Publicitate
    De lucianvl în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th March 2008, 16:22
  3. Publicitate
    De jeremy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 6th December 2007, 21:43
  4. Publicitate
    De fartat în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 29th October 2006, 20:41
  5. Publicitate TV
    De Kordell în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th August 2006, 17:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •