Nu înțeleg de ce... nu am conținut ilegal, meta-tagurile cred că sunt în regulă...nu mă prind.
Am primit un email de la ei zicând baliverne, dar fără motiv de banare a contului.
Voi ce spuneți, de ce nu m-au acceptat în AdSense?
Nu înțeleg de ce... nu am conținut ilegal, meta-tagurile cred că sunt în regulă...nu mă prind.
Am primit un email de la ei zicând baliverne, dar fără motiv de banare a contului.
Voi ce spuneți, de ce nu m-au acceptat în AdSense?
Continutul trebuie sa fie unic, chiar daca e legal.
Daca in mail zice ceva cu "Page Type" , continutul tau nu e unic...
Lasa un link spre site...
Si daca e nou, e posibil sa nu ai suficient continut in website ca sa fie acceptat. De exemplu, un blog cu 3 articole nu va fi acceptat.
Ofer servicii de creare de conținut, mai multe detalii aici.
Website-ul este relativ nou, dar continutul este original, iar articolele sunt numeroase.
Pentru a nu fi considerat spam, va rog sa nu stergeti aceasta postare pentru ca este din pura curiozitate. Site-ul este itpc. ro . Am mai trimis o cerere, sa vedem daca este acceptata.
Va tin la curent.
PS. In mail nu preciza cauza ( ciudat ) ...
Folosesti enterclick.ro , generator de trafic. Asta poate sa fie o cauza.
Eu sincer nu vad de ce ai baga reclame Adsense cand stai destul de prost cu traficul. Asteapta sa mai creasca site-ul, ai destul timp sa pui reclame.
Am un site cu Rezultate BAC 2013.
O intrebare oarecum offtopic: Cum vrei tu sa te credem ca oferi 20 de iPod-uri Touch 3G drept premiu daca tu te zbati pentru a pune Adsense pe blogul tau cu 30 de vizitatori? De curiozitate, stii cumva cat costa un iPod Touch 3G? daca da, inmulteste cu 20 sau cu 2/luna si vezi daca ai bani ca sa le oferi cadou. Ah, nu-mi spune ca ai parteneriat cu nu stiu ce firma/magazin ca nu tine. Daca ai avea 6000$+ nu te-ar mai interesa adsense momentan (my 2c).
Oameni buni, incetati sa mai fraieriti cititorii, nu asa se fac "succesuri".
Sfat: Scrie consecvent, nu pune reclame, baga cate un review la un produs cu link afiliat (emag, evomag, etc), banii nu vin peste noapte dar daca muncesti si-ti dai interesul o sa castigi decent din asta insa daca vii cu premii de 20 de Ipod Touch 3G pentru abonatii ce trebuie sa comenteze in 4 articole diferite and all that shit, nu o sa faci nimic si o sa spui ca internetul e de rahat.
Scuze dar nu m-am putut abtine.![]()
Problema este ca editorii nostri romani sunt prea zelosi. Am aplicat cu un site la ads, mi-au trimis raspuns ca proprietarul trebuie verificat, am creat acea pagina cu datele trimise de ei si am numit pagina (programatorul crezand ca site-ul este evaluat de cei din america, site-ul fiind in limba engleza) "carici" ... ghici ce? mi-au raspuns inapoi si mi-au spus ca nu ma poate accepta deoarece am continut insuficient ...ma busit rasu. Site-ul are peste 4 mii de pagini de content (peste 500 cuvinte pe pagina) A doua zi am facut o alta adresa de email si am aplicat cu acelasi site ...dupa cateva ore ..din nou ghici?! ... mi-au aprobat contul.
Succes!
PS - ti-am vazut site-ul, din pmdv indexul nu are suficient text.
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 16th July 2011 la 19:40.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)