Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: cpc

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de mike_ppc Vezi Post
    Nic, asta e in cel mai bun caz o tehnica destul de complicata de aproximare.
    Nu am zis ca e o tehnica corecta, insa e tehnica pe care o folosesc majoritatea cand se intreaba ce cpc au anumite cuvinte cheie, ca intreba cineva mai sus. Din punctul meu de vedere, nu poti face nici o corelatie matematica intre cpc afisat de keyword tool si cel pe care il primesti in adsense. Am incercat si eu sa gasesc formule matematice si aproximari folosindu-ma de datele din adsense pt siteurile de nisa si comparand cu cpc estimat de adwords, dar nici o sansa sa gasesti ceva conclusiv.

Principala problema e asa cum ai zis si tu ca adsense se bazeaza pe o tema generala, iar adwords se bazeaza pe cautari exacte.

shotgun este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th May 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

Dar daca ai pe un keywords dintr-o anumita nisa 0.5 ron , este foarte probabil ca in general clickurile din acea nisa sa nu fie prea platite . Macar poti face niste eliminari .
    Edit : ca ex pentru "daltonist" imi afiseaza 0.21ron , nu este o nisa prea larga asa ca dupa mine nu cred ca o sa poti lua clickuri de 2-3 ron pe aceasta nisa .

Cautarile exacte afisate pe estimatorul de trafic sunt cat de cat reale , din ce am vazut eu din ce am comparat cu ce am in webmaster, sunt si alte pareri ? adica acceptam o maja de +- 20% dar e posibil sa-ti arate 10k pe estimare exact si tu sa fie doar 100 cautari ?
    Ultima modificare făcută de shotgun; 23rd June 2011 la 09:11.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •