Salutare

As vrea cateva sfaturi in legatura cu un site de desene animate

cateva date despre el:

-e un simplu blog mutat pe domeniul respectiv care contine in mare clipuri video embedded;
-a inceput ca o gluma (eu nefiind deloc priceput la programare), totul e facut f rudimentar (dupa cum se si observa);
-l-am mutat pe domeniul acesta din septembrie 2010;
-are deja vechime peste un an si din toamna anului trecut (noiembrie parca) a urcat in primele 3 pozitii la cautarea "desene animate online" ;
-din decembrie 2010 e pe prima pozitie la "desene animate online" iar traficul a crescut luna de luna, ajungand in mai 2011 la 129.000 de vizite (intre 3000-4500 zilnic);
-de la 1 aprilie 2011 google l-a banat in adsense (din motive evidente);
-acum am adsense pe un alt blog pe care il folosesc ca sectiune a acestui site (sectiunea de desene cu tom si jerry) si bursadereclama in restul site-ului, care evident produce mult mai putin.

Acum vin semnele mele de intrebare legate de ce posibilitati de monetizare am pt site

Ca sa pot folosi iar adsense, sa redirectionez traficul catre un nou domeniu (stiu ca poate fi banat iar dar imi asum riscul) unde sa mut siteul? cat va influenta acest lucru traficul din google ? va scadea imediat/drastic pozitia pe principalul cuvant cheie daca site-ul face redirect catre alt domeniu ?

Sa incerc sa vand site-ul + domeniul ? Credeti ca ar interesa pe cineva ?

Sa incerc transformarea site-ului intr-unul adsense friendly, sa scot tot continutul cu copyright si apoi sa cer o revizuire sau sa il mut pe un alt domeniu ? Asta ar insemna evident si pierdere f mare de trafic, site-ul devenind un fel de blog cu stiri, poze, jocuri, etc.

Nu in ultimul rand, va rog sa imi dati orice alt sfat/obervatie va trece prin cap legata de site. Daca observati ceva legat de spam, design, etc. , care mie mi-a scapat

Nu uitati, e un amarat de blog si nu stiu programare

Multumesc mult celor care se obosesc sa imi raspunda.