Poate o fi fost ceva in neregula cu placement-ul ads-urilor.
Poate o fi fost ceva in neregula cu placement-ul ads-urilor.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Ok. Eu iti recomand urmatoarele :
-citeste bine toate regulile de la google ca sa stii ce ai voie si ce nu ai voie sa faci pe site-ul tau.
-fa-ti un alt cont cu care sa aplici in programul adsense.
-datele contului fa-le pe o persoana apropiata pe care o poti ruga sa scoata banii pentru tine. Preferabil cineva din familie (mama, tata, sora etc) pentru ca nu stiu daca vei reusi sa convingi pe altcineva.
Am refacut contul cu datele unei persoane din familie si acum astept raspunsul dupa ce le-am retrimis cererea (dupa evenimentul cu dovada posesiei domeniului). Sper sa nu dureze prea mult.
Aveam un bloc de 225x200 sau cat este in posturi si cred ca un banner de 468x60 in header, asta e problema, ca nu explica si ei totul...
Nu ai avut postari legate de s3x, droguri, jocuri de noroc?
Si daacum imi dau seama de ce te au pus sa faci acea chestie sa le demonstrezi ca domeniul e al tau. Nu sunt prosti.
Sincer eu as fi aplicat la adsense cu un alt site.
Nah. De aceea ti-au suspendat contul. Nu mai posta nimic legat de asa ceva unde ai adsense. Nici macar keywords. Nimic.
Daca nu iti accepta contul fa-ti un cont pe blogspot, scrie vreo 3 articole in engleza informative (despre orice dar sa nu incalce regulile adsense).
In maxim doua zile ar trebui sa iti accepte contul.
Multa bafta iti doresc.
Cica in scop informativ. Asta e buna. Pai ia posteaza cateva articole despre..cum sa pariezi pe la meciurile de tenis, ce case de pariuri sunt bune...eventual ce bonusuri iti ofera...si scrie la urma ca e in scop informativ doar si nu incurajezi. Te contrazici singur.
Faptul ca am scris ce sunt plantele "etnobotanice" (un exemplu) - ca au in componenta MDPV, ca acesta e un derivat al metamfetaminei, ce efecte are metamfatemina in corp nu cred ca au legatura cu ce spui tu: "cum sa pariezi si ce case de pariuri sunt bune."
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)