O parere, Adsense nu inseamna prestari servicii, cei ce folosesc Adsense nu presteaza un serviciu pentru care primesc o anumita suma, seamana cu inchirierea spatiului pentru reclama dar fara taxa lunara, daca castigi bine daca nu nu. Toate veniturile trebuie impozitate, ok dar atunci si advertorialele vandute, linkurile, marketing afiliat, inscrierile in directoare, comentariile pe bloguri si alte astfel de servicii ar trebui impozitate, care chiar sunt prestari servicii, sa nu vorbim doar de Adsense.
Sa nu mai vorbim cati declara, unii miile de dolari castigati pe Fiverr, facuti doar ca isi picteaza o inimioara pe obraz sau ca danseaza din buric la 100 de kg, banii facuti din servicii oferite pe forumuri, vanzari de siteuri, de domenii, nu stiu.
Daca e cineva corect sa fie pana la capat si sa plateasca taxe pentru absolut tot, fiecare euro invartit
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ce zic eu si in care probabil se regasesc multi e ca si frustrarea taranului, care el singur lucreaza pamantul, hraneste gaina de la mic puisor si cand s-o vanda hop si statul, 16% din gaina e partea mea.
Da, e ceva normal, e ceva ciudat totusi tinand cont cate taxe merg la stat.

Răspunde cu citat