Pagina 8 din 14 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 134

Subiect: adsense si impozitul

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    28

Implicit

Totul este foarte clar, doar cand primesti bani de la adsense, cand trebuie sa dai, totul devine neclar cu toate ca legea e lege si spune ca orice profit se impoziteaza.
    Bine ca nu au timp politicienii sa citeasca acest topic ca cine stie ce idee speciala de impozitarea castigurilor de la adsense le va trece prin minte.

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    28

Implicit

Pana la urma sigur impozitarea e de 16%, nu e mai mult?

websiteanunturi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

Implicit

sigur e 16 %, dar statul nu merita acesti bani!!!!
    ar trebui sa gandeasca o solutie de scadere a cheltuielilor si a timpului pierdut pentru administrarea site-urilor ca persoana fizica.

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    28

Implicit

Totusi e bine ca e numai 16% si normal ca nu merita banii!!!!
    -impozit pt casa platesc
    -netul mi-l platesc
    -serverele eu mi le platesc
    -curentul eu mi-l platesc

deci.... teoretic nu ar avea niciun drept pt acesti bani!

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

@helyos
    sunt de acord ca statul ne ia mai multi bani decat merita, dar.. drumul / trotuarul / parcul / politia / pompierii / etc.. le folosesti?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    @helyos
    sunt de acord ca statul ne ia mai multi bani decat merita, dar.. drumul / trotuarul / parcul / politia / pompierii / etc.. le folosesti?
    Si eu sunt de acord cu tine, dar eu de ce sa platesc trotuarul de doua ori si din salariu si din munca personala/timp pierdut pentru ca doresc sa fac mai mult si nu stau ca altii.
    Sa nu crezi ca cei care dezvolta personal site-uri nu si-ar dori sa-si foloseasca in alt scop timpul(distrandu-se).

O solutie corecta ar fi ca si persoanele fizice sa-si poata deduce cheltuie, dovendind cu facturi de plata servere si altele, iar impozitul sa fie platit cum e corect doar la profit!

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

statul e departe de a fi perfect si nu intentionez sa il apar in nici un fel;
    ceea ce incercam sa spun e ca adevarul e undeva intre si ca e bine ca avem drepturi (ar fi si mai bine daca ar fi aparate / respectate mai mult), dar asta inseamna in acelasi timp ca avem si niste obligatii;

ar fi mai bine sa putem deduce cheltuieli ca pers fizica?
    probabil ca da, dar asta inseamna ca va fi nevoie de mai multi functionari sa gestioneze situatia si probabil de un impozit mai mare (cel putin intr-o tara normala);
    in situatia concreta a romaniei de azi nu e totusi chiar asa de rau din punctul asta de vedere pentru ca daca vrei sa platesti impozit pe profit te organizezi ca pfa (cei mai multi nu fac asta pentru ca la sume mici e mai comod sa nu alerge pe la registrul comertului sa se inregistreze ca operator intracomunitar, e mai comod sa nu tina contabilitate, etc);
    repet, intentia mea era sa subliniez un principiu si nu modul cum este el implementat;

raxiro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de websiteanunturi Vezi Post
    Si eu sunt de acord cu tine, dar eu de ce sa platesc trotuarul de doua ori si din salariu si din munca personala/timp pierdut pentru ca doresc sa fac mai mult si nu stau ca altii.
    Sa nu crezi ca cei care dezvolta personal site-uri nu si-ar dori sa-si foloseasca in alt scop timpul(distrandu-se).

O solutie corecta ar fi ca si persoanele fizice sa-si poata deduce cheltuie, dovendind cu facturi de plata servere si altele, iar impozitul sa fie platit cum e corect doar la profit!
    cum zice si gabriel probleme sunt in ambele parti, si la stat si la noi. Ei fura asa ca furam si noi!

Daca vrei sa fii corect muta pe un pfa sau o microintreprindere si iti poti deduce.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2011
    Posturi
    119
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de raxiro Vezi Post
    cum zice si gabriel probleme sunt in ambele parti, si la stat si la noi. Ei fura asa ca furam si noi!

Daca vrei sa fii corect muta pe un pfa sau o microintreprindere si iti poti deduce.
    Eu am PFA cu alte activitati si pot sa fac ce imi propuneti.
    Dar vorbeam in general si in numele celor care nu au PFA. Iar ca sa ai un pfa inseamna batai de cap in plus sau bani cheltuiti pe contabil.

Parerea mea e ca daca nu castigi macar 500 ron pe luna nu are sens sa te complici cu taxe,pfa...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    @helyos
    Asta e o gluma?
    Banii de la consiliile locale vin din impozite locale din cate stiu, deci impozitul local il plateste oricine, asa ca are dreptul la serviciile astea "locale".
    Taxa de drum merge la drumuri, rovigneta la fel, plus ca mai e bagata de vreo 3 ori in pretul combustibililor.
    TVA-ul il platesc la orice produs, asigurari medicale & shit platesc oricum. Deci pana la urma unde se duc aia 16%? ai idee?
    Iti dau eu o idee, dar nu gasesc site-ul ala unde facusera oamenii suma banilor furati de diversi "parlamentari" din bugetul de stat
    Ultima modificare făcută de Dan; 17th November 2011 la 17:11.
    Trust, but verify.

Pagina 8 din 14 PrimulPrimul ... 678910 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23
  2. Impozitul forfetar
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 20th June 2009, 16:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii