Inainte de ceasuri au fost cizme UGG. In toamna comandasem o pereche pt prietena (deci nu pt mine), toata iarna pana prin decembrie numai UGG Australia vedeam pe orice site intram.
Aiurea...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Pai se face prin cookieruri sau prin ce? Ar trebuii gasita o solutie convenabila de reset. La fel e si in cautarile google cand ai cont la ei, ai intrat pe anumite siteuri mai mult la un momendat si de-acolo inainte siteurile alea au prioritate... uneori asta nu avantajeaza relevanta rezultatelor care mi le ofera, am impresia ca ma invart in cerc si intru in cont sa resetez istoricul.
La fel e si cu reclamele, uneori e buna solutia alteori nu, ar trebuii oferit utilizatorului o optiune usoara de reset.
eu am crezut ca se face prin cookie-uri, dar chiar si dupa o reinstalare de windows au ramas aceleasi reclame....deci singurul raspuns ar fi pe cont google.
Simplu: stergeti cookies![]()
Esti sigur? Nu vezi ce zicea cineva mai sus?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Oare e efectul acestei noi targetari? Am avut un click de 19 Euro pe un site de sport in engleza: Cel mai mare click Adsense al meu: 19 Euro | Cristi Ursut
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)