Mie oricum, nu mi-au inchis contul datorita VDTruck-ului, ca daca era asa mi-l inchideau de la bun inceput, nu dupa ce faceam sute de euro cu el.
N-am zis ca de asta ti l-au inchis, ci ca odata inchis nu mai ai voie sa-ti faci alt cont si asta e una din metodele prin care isi dau seama ca e tot al tau contul. Isi dau seama oricum pentru ca probabil le ai pe aceeasi adresa, acelasi IP etc.