asta cam le bate pe toate..... si nu e un site cu un trafic oarecare... ce pot sa mai zic ... felicitari celui care a avut ideea, eu zic ca scote cel puntin 30 euro/zi
Untitled-1.jpgUntitled-1.jpg
asta cam le bate pe toate..... si nu e un site cu un trafic oarecare... ce pot sa mai zic ... felicitari celui care a avut ideea, eu zic ca scote cel puntin 30 euro/zi
Untitled-1.jpgUntitled-1.jpg
Haha... mai vedeai cate o reclama pusa sa dai click accidental, dar asa nu am mai vazut niciodataepic
ps eu zic ca o sa ia ban.
ce te face sa spui ca scoate cel putin 30 de euro pe zi ? eu zic ca mult mai putin, clickuri invalide, etc plus ca sigur va fi banat in curand ...
Alexa Rank 50.000. Cred ca are ceva vizite si clickuri destul de multe. Eu cred ca scoate chiar mai mult de 30 de euro / zi. Intrebarea e cum de a scapat pana cum nebanat de catre Google.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
mai bine nu.... aproape imi pare rau ca am pus pozele....
ideea e caam luat fost penalizat pentru mai putin... si cand vad asa ceva ...stau pe ganduri...a cui o fi siteul...
Oricum o sa il baneze cand o sa primeasca plata.
Este clar ca Google isi da seama.
Chiar daca nu avea chestia cu click on this ads, parca nu ai voie sa pui reclame adsense pe site-uri cu continut hacking, cracking, keys si alte de genul.
Eu cand vad astfel de situatii raportez direct.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)