Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Caut Expert in Google Adsense ( ofer 100$ )

Afișare hibrid

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    40
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

0 out of 1 members found this post helpful.

Lightbulb Caut Expert in Google Adsense ( ofer 100$ )

Caut un expert in Google Adsense pentru un castig mai bun, ( platesc 100$ ) , pm cei interesati !

multumesc.
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    35
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Păi expert in adsense poți fi și tu, iar pentru câștiguri mai mari depinde și de nișa site-ului. Dar totuși, dacă dorești poți încerca unele teste.Cum ar fi:
    - schimbi poziția reclamelor astfel încât ele să fie recomandări, nu le pui ca utilzatorii să dea click din greșeală ( Google știe când se dă click din greșeală, de unde? Nu știu... e posibil bounce rate-ul pe site-ul reclamă )
    - toate reclamele le pui pe canale, iar așa vei putea vedea dacă o reclamă iși merită poziția respectivă sau nu.Dacă nu , atunci o poți scoate.Cu cât sunt mai puține reclame, cu atât google plătește mai mult
    - reclamele text sunt plătite mai bine, insă depinde și de ce site ai tu.Dacă e pentru site-ul din semnătură, părerea mea este să folosești imagini
    - filtrează reclamele care nu au legătura cu site-ul tău sau reclamele care se plătesc prost
    - din experiență pot spune că reclamele de dimensiuni mai mici sunt plătite mai bine. Dacă o luăm logic e posibil să plătească mai bine, pentru că utilizatorul o vede din tot site-ul și asta inseamnă că e interesat de acea reclamă.
    - integrează reclamele astfel incât ele să pară a fi conținut dintr-un site.
    Acestea sunt părerile mele, e posibil să greșesc insă mi-am dat cu ideea.
    Deci nu ai nevoie de cineva care să iți poziționeze reclamele, pe care tu poți să le faci la rândul tău.Mai bine incepe să modifici, decât să cheltui 100$
    Prin experimente inveți
    Salut

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Sa ghicim: Vrei pe cineva care sa-ti puna nu stiu cum reclamele a.i tu sa faci minim 50 euro pe zi. Si platesti 100$. Asa-i? Sunt deja obisnuit cu tipi de-astia de pe getafreelancer, deci nu e nimic nou.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    40
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Sa ghicim: Vrei pe cineva care sa-ti puna nu stiu cum reclamele a.i tu sa faci minim 50 euro pe zi. Si platesti 100$. Asa-i? Sunt deja obisnuit cu tipi de-astia de pe getafreelancer, deci nu e nimic nou.
    aha, pai castig 50 de euro pt ca io lucrez la site-ul ala nu tu , tie iti dau 100$ pentru ca ma ajuti sa castig mai multe de atat, daca se poate , e prea putin pt tine ? ok , lasa pe altu.

Freek, multumesc de sfaturi , o sa vad ce fel de "experti" gasesc si daca se poate scoate vre-un rezultat mai bun , daca nu bag suta inapoi in buzunar si ma apuc sa ma joc prin el sa vedem ce iasa. multumesc inca o data.
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kissid Vezi Post
    aha, pai castig 50 de euro pt ca io lucrez la site-ul ala nu tu , tie iti dau 100$ pentru ca ma ajuti sa castig mai multe de atat, daca se poate , e prea putin pt tine ? ok , lasa pe altu.

Freek, multumesc de sfaturi , o sa vad ce fel de "experti" gasesc si daca se poate scoate vre-un rezultat mai bun , daca nu bag suta inapoi in buzunar si ma apuc sa ma joc prin el sa vedem ce iasa. multumesc inca o data.
    Salutare, nu stiu de ce te-ai suparat asa, daca ai nevoie de ceva sfaturi da-mi un pm sau mail.
    Bafta

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

ma pot considera expert si eu

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

Stie cineva de un site, unde iti introduci url-ul, iar acel site iti genereaza reclamele adsense pentru fiecare unitate in functie de continutul tau ??? Mai exact, iti arata ce reclame de la google iti vor fi afisate pe site-ul tau in functie de continutul de pe site-ul tau. Stiu ca am gasit odata, dar am formatat compul si am pierdut bookmark-ul.

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    35
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Ma jur ca nu inteleg ce vrei sa zici... Vrei un generator de link-uri ... iti bagi link-ul tau si ei iti dau reclame adsense pentru continutul tau ? Daca asta vrei sa zici, e o prostie ce vrei sa faci.Ei iti dau o reclama de-a lor obisnuita, iar google adsense preia continutul paginii tale cand il urci pe site ( codul adsense ).Orice reclama adsense pusa pe site, arata reclama relevanta, nu e nevoie de generatoare si alte prostii.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut EXPERT SEO!
    De Andreib21 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 10th December 2010, 09:44
  2. Caut SEO expert
    De laguna în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th May 2010, 20:23
  3. Caut expert seo pentru .co.uk
    De SeerKan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5