Caut un expert in Google Adsense pentru un castig mai bun, ( platesc 100$ ) , pm cei interesati !
multumesc.
Caut un expert in Google Adsense pentru un castig mai bun, ( platesc 100$ ) , pm cei interesati !
multumesc.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Păi expert in adsense poți fi și tu, iar pentru câștiguri mai mari depinde și de nișa site-ului. Dar totuși, dacă dorești poți încerca unele teste.Cum ar fi:
- schimbi poziția reclamelor astfel încât ele să fie recomandări, nu le pui ca utilzatorii să dea click din greșeală ( Google știe când se dă click din greșeală, de unde? Nu știu... e posibil bounce rate-ul pe site-ul reclamă )
- toate reclamele le pui pe canale, iar așa vei putea vedea dacă o reclamă iși merită poziția respectivă sau nu.Dacă nu , atunci o poți scoate.Cu cât sunt mai puține reclame, cu atât google plătește mai mult
- reclamele text sunt plătite mai bine, insă depinde și de ce site ai tu.Dacă e pentru site-ul din semnătură, părerea mea este să folosești imagini
- filtrează reclamele care nu au legătura cu site-ul tău sau reclamele care se plătesc prost
- din experiență pot spune că reclamele de dimensiuni mai mici sunt plătite mai bine. Dacă o luăm logic e posibil să plătească mai bine, pentru că utilizatorul o vede din tot site-ul și asta inseamnă că e interesat de acea reclamă.
- integrează reclamele astfel incât ele să pară a fi conținut dintr-un site.
Acestea sunt părerile mele, e posibil să greșesc insă mi-am dat cu ideea.
Deci nu ai nevoie de cineva care să iți poziționeze reclamele, pe care tu poți să le faci la rândul tău.Mai bine incepe să modifici, decât să cheltui 100$
Prin experimente inveți
Salut
Sa ghicim: Vrei pe cineva care sa-ti puna nu stiu cum reclamele a.i tu sa faci minim 50 euro pe zi. Si platesti 100$. Asa-i? Sunt deja obisnuit cu tipi de-astia de pe getafreelancer, deci nu e nimic nou.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
aha, pai castig 50 de euro pt ca io lucrez la site-ul ala nu tu , tie iti dau 100$ pentru ca ma ajuti sa castig mai multe de atat, daca se poate , e prea putin pt tine ? ok , lasa pe altu.
Freek, multumesc de sfaturi , o sa vad ce fel de "experti" gasesc si daca se poate scoate vre-un rezultat mai bun , daca nu bag suta inapoi in buzunar si ma apuc sa ma joc prin el sa vedem ce iasa. multumesc inca o data.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Stie cineva de un site, unde iti introduci url-ul, iar acel site iti genereaza reclamele adsense pentru fiecare unitate in functie de continutul tau ??? Mai exact, iti arata ce reclame de la google iti vor fi afisate pe site-ul tau in functie de continutul de pe site-ul tau. Stiu ca am gasit odata, dar am formatat compul si am pierdut bookmark-ul.
Ma jur ca nu inteleg ce vrei sa zici... Vrei un generator de link-uri ... iti bagi link-ul tau si ei iti dau reclame adsense pentru continutul tau ? Daca asta vrei sa zici, e o prostie ce vrei sa faci.Ei iti dau o reclama de-a lor obisnuita, iar google adsense preia continutul paginii tale cand il urci pe site ( codul adsense ).Orice reclama adsense pusa pe site, arata reclama relevanta, nu e nevoie de generatoare si alte prostii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)