Astazi am observat afisare diferita la reclama Adsense, seamana cu cea premium. A introdus Google un format nou standard sau m-au trecut la Premium fara sa ma anunte?
Ataşament 1633
Astazi am observat afisare diferita la reclama Adsense, seamana cu cea premium. A introdus Google un format nou standard sau m-au trecut la Premium fara sa ma anunte?
Ataşament 1633
Da, de ieri s-a schimbat formatul la cateva din ad-urile for content. Detalii aici: http://adsense.blogspot.com/2010/08/...ontent-ad.html
La unitatile 300x250 si 336x280 imi place noul format insa la 728x90 mi se pare super aiurea.
Am vazut si eu. Sunt curios ce impact ar avea. Pentru ca se creeaza o zona foarte mare de zona "neclicabila". Va creste targhetarea (deci avantaj advertiser) pe ideea ca userul cauta mai mult poate zona clickabila (mai ales ca la un momentdat era clickabila si descrierea), dar atunci e dezavantaj pentru publisher. Pe de alta parte titlul/kw-ul e scos mai tare in evidenta si poate starni mai multe click-uri. Cred ca va depinde de la o nisa la alta. Poate pe unele va crea dezavantaje si pe altele avantaje. Oricum pt advertiseri mi se pare un avantaj clar.
CTR-ul este in scadere dupa noul format
Ramane sa vedem in continuare!
rezultatul la mine este - 30% CTR
eu am avut o scadere drastica de cand cu reclamele noi, mai ales unde aveam bannere 768x90. Azi vad ca si-a mai revenit putin, sa vedem urmatoarele zile.
Eu cred ca userii vor identifica mai usor reclamele,deci va scade CTR.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)