probabil ca la un moment dat ne obliga si dispare optiunea de "Reminder me later"
probabil ca la un moment dat ne obliga si dispare optiunea de "Reminder me later"
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Am o intrebare pentru cei ce se pricep la contabilitate si legi
Este posibil ca acum cu trecerea la Euro iar platile facandu-se din Irlanda sa se opreasca TVA?
Intr-un final dupa toata harababura de la Google din ultima vreme mi-au aparut si banii din google affiliate network in contul Adsense urmand sa intre la plata.
Numai ca e o suma mult prea mica transformata din dolari in Euro.
Valoarea TVA in Irlanda este de 21 % dar la mine apar diferente de 50%.
Ori au facut conversia euro-dolar la 1:2 ori pe undeva e o greseala.
Stie cineva ce se intampla?
Ultima modificare făcută de RoManiac; 1st April 2010 la 00:26.
La mine imediat dupa schimbarea in euro (acum 2 saptamani) veniturile au scazut cu 50% si nici acum nu si-au revenit. Ca sa nu mai zic ca am avut probleme cu adresa lor cand am scos banii ultima data.
Nu am primit, dar am vazut pe forumul lor ca poate dura 1-2 saptamani si foarte multi au patit asta, dar s-a rezolvat intr-un final. Din cate am inteles, nu trimit raspuns, ci rezolva problema cand iti vine randul. Nu iti ramane decat sa completezi formularul si sa tot verifici pagina de plati.
Mi-a aparut si mie schimbul pe 12 aprilie, dar de atunci nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)