nu trebuie sa ne para rau, chiar daca veniturile par ceva mai mici.
oricum trecerea avea sa fie obligatorie.
nu trebuie sa ne para rau, chiar daca veniturile par ceva mai mici.
oricum trecerea avea sa fie obligatorie.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Din cate am citit in termenii lor, trecerea e obligatorie pentru tarile care au ca moneda Euro. Mai sunt insa o parte din tarile europene din afara zonei Euro - precum Romania - unde poti opta pentru plata in Euro.
Nu sunt 100% sigur de acest lucru insa pana nu ma obliga sa trec la euro nu o voi face.
Din cate am inteles, transformarea din usd in eur se face la cursul zilei din ziua emiterii platii, deci e mai avantajos sa ramaii pe usd pentru ca tu decizi ziua cand faci convesia in alta moneda (poti astepta un curs mai bun).
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Au emis plata si informaţiile expeditorului sunt gresite, sunt cele din SUA si acum cu trecerea in euro trebuiau sa puna adresa din Irlanda.... Google FAIL din nou.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Da, am fost la 2 banci si mi-a fost de ajuns.
Ma gandesc ca cei ce nu am trecut inca la euro vom putea ridica banii, adica sunt trimisi din USA cum ar fi normal, nu?
Marius ISP, ma gandesc totusi ca se poate rezolva usor, nu? Ii comunici domnisoarei de la banca noua adressa sau modifici foaia cu datele.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Poate sa confirme cineva (care si-a incasat banii) ca aceea e adresa buna?
Si apropo, e chiar neaparat nevoie de adresa lor? Ai buletin, MTCN, suma exacta. Nu e de ajuns?
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)